Ays2204 Eliz01
yani açık konuşmak gerekirse ben pek memnun kalmadım. Bana çok tavsiye etmişlerdi. Hem oraya hem de devlet hastanesine gidiyordum. Normal doğum olmayınca 41. Haftada orada sezaryen oldum. Ameliyat ekibi ilgili sayılır, ama özel hastaneye göre daha ilgili olabilir. Benim sezeryanım kötü geçti doktordan mı hemşireden mi yoksa benden kaynaklı mı bilmiyorum. Doğumdan bir saat sonra kürtaj yaptılar. Normal doğum olsaydı Urla devlet hastanesinde gerçekleşecekti doğumum ben orayı gezdim bir kaç defa da yalancı sancılar için gittim gerçekten ebeler bir harika çok çok ilgililer. Ben doğum yaptıktan sonra hiç bir ebe gelmedi emzirme için yanıma . Ama devlette ya da Farklı özel hastanelerde doğum yapan arkadaşlarıma emzirme eğitimi verilmiş doğum sonrası. Yani kontrole gelen kat hemşireleride biraz unutkandı. Serum bitiyor bir kaç kez haber vermek gerekiyor, ağrı kesici saatleri gecikiyor falan filan. Bizim katta kettle yoktu. Sütüm yetmediği için bebeğe ilk gece mama hazırlamamız gerekti ancak emaneten başka katlardan bulduk. Fotoğrafçı , kuaför hizmeti filan vardı hiç biri gelmedi istememize rağmen. Hatırladıklarım bunlar, belki bana böyle denk gelmiştir bilmiyorum. Çünkü tavsiye edilen bir hastane. Ama bence daha iyi özeller var hem de daha uygun fiyatlara kesinlikle o paraları hak eden bir hizmet yok.