Bellybuton Kizlar hamilelikte telefon zararli diyolar ama ben. Bu dönemde sıkıntıdan elimden düşüremiyorum. Siz nasıl korunyosunuz radyasyondan ?
Deletedmom138 Bellybuton her yerde telefon sinyali var zaten telefonu 1 km ötene de atsan bişey değişmez
Zlhb Bellybuton ohoo biz eşimin işi gereği iş telefonu ve laptop ile yatıyoruz bırde kendı telefonlarımız😂😂
Ebru-isil Aza indirmek için telefonunu uçak moduna alıp Wi-Fi ile kullanabilirsin. Ben elime aldığımda uçak modunda kullanıyorum genelde ulaşmak isteyen whatsappdan arıyor ya da msj atıyor.Asıl zarar veren şebeke açıkken kullanılması çünkü.
Muberraonur Ebru-isil Wi-Fisi olmayanlar napsın😀 hem çok farkeden birşey yok Wi-Fi de sinyallerle alınıyor o da radyasyon bence Bende elimden düşünemiyorum evden dışarı çıkamayınca böyle oluyor 🤦🏽♀️
Ebru-isil Muberraonur Wi-Fi olmayanlar telefondan devam 🤣 illaki onun da etkisi az da olsa oluyordur ama maalesef önleyemeyiz çünkü herşeyde var etkisini azaltırız anca böyle ama çocuklar zaten doğunca bol bol oynayacaklar telle tabletle 🤣
Mekamu Eşimin kuzeni evde radyasyon yayan herşeyi kapatıp sadece sabahları ve akşamları belli bir saatte açıp aileleriyle görüşüyordu. Ama eşi radyasyonun merkezinde çalışan biri. Bence bu kadar ince düşünmek fazla. Ne kadar az olsa o kadar iyi ama.
Muberraonur Ebru-isil işte çocukları telefona alıştırmamak gerek her ağladığında eline Verenler var bu sefer bağımlı oluyorlar
Deletedmom189 Ebru-isil sonra da çocukların gelişimi bozuluyor konuşmaları gecikiyor ellerine telefon verilip uyuşturula uyuşturula. Halbuki iki yaşına kadar tv bile izletmemek gerekiyor. Ben de böyle yapacağım.
Ebru-isil Deletedmom189 aynen öyle ben de sizin gibi düşünüyorum.Oynamasın isterim tabiki.Bi tanıdığım vardı ne tv ne telefon demişti şimdi oynuyor yemek yerken çizgifilm izliyor.Dedim hani yasaktı 8 ay direnebildim dedi😂 Ki bu konuda bilinçli insanlardı ☺️