Neslhn Bayanlar merhaba; Bugün doktora gittim 15+5 haftalığız bebeğimin cinsiyeti kız 2 isim arasında kaldım azra mı erva mı önerileriniz nedir birde başka isim önerileriniz yada yanına 2. Bi isim önerilerinizi alabilirmiyim 👧😍
Didi6 Neslhn ikisi de anlamlı isimler ama biraz sert buluyorum bunları ben canım. Esra - Eda - Zehra bunlar daha naif mesela 🥰
Didi6 Neslhn ikisi de anlamlı isimler ama biraz sert buluyorum bunları ben canım. Esra - Eda - Zehra bunlar daha naif mesela 🥰
drn5410 Neslhn bizde kızımıza Meryem Azra ismi koyacağız inşallah 😍 Erva ismi de çok güzel kuzenimin adı
Denizkaplan Ah canım 27 haftalık gebeyım hala kız ısmı dusunup arastıryorm hıc bırı ıstedgm gbı degıl yanı böyle tek basına guzel ama tek ısım ıstenyorm böyle son dakka olacak gbı kız ısmı cok zor ya erkek olsa bsuru aklımda ısım var
Mrvemre2106 Denizkaplan mesela neler var örnek verseniz erkek içinde benim cinsiyet belli değil henüz ama erkek olursa diye sormak istedim ☺️
Eymen_ezgi Aynı bemde ya 33+5 haftalik hamileyim ama hâlâ isim konusunda çok kararsız kaldık oğlum beril olsun diyor eşim ela istiyor çok az zaman kaldı napacaz bilmiyorum
Neslhn Didi6 azra ismi banada biraz sert gibi geldi ama anlamı çok hoşuma gitti bide eşimle bu isme karar vermiştik şimdi kararsız kaldım😊
Canselugr Neslhn bende cok kararsızım Allahın izniyle saglıklı saatli kucagımıza alırız ınsallah 🤲 Tuana cagla koymayı dusunuyorum
Busra_B03 Bende de aynı durum erva yok beğeniyorum ama eksik gibi böyle? 😅 Azra, Hidayet, Hafsa,Duru, Elif...güzel esil dua koyan tanıdıkta var. Ama bende kararsızım.
Yelizrojin Neslhn Neslhn Erva hoş geliyor kulağa anlamı ne acaba 😇 bizde Sena koymayı düşünüyoruz Allah’ın izniyle 😍
Neslhn Yelizrojin erva Yumuşaklık, hafiflik, letafet, dolgunluk ve güzel görünümlülük. Susuzlara su veren güzel. Çok güzel genç. Anlamına geliyomuş😍
Burcutmbl Mrvemre2106 benim bebeğim erkek olsaydı Berat koyacaktık ismini, belki beğenirsin fikir vereyim bende. 😊
Denizkaplan Mrvemre2106 oglumun ismi ömer aslan bıdaha oglum olsaydı eymen pars koyucaktık yıgıt alpaslan mert ayaz bu isimleride çok seviyorum
Afrze Mila . Minel . Mihrimah. Mahinur . Ela. Biz bunları da düşündük . Aklımızda ki feyzan . Bakalim .