Deletedmom238 18 haftalığım sadece sabahları kusuyorum çok tutmak istiyorum denicem sen yeterki niyet et rabbim yardım eder tabiki zorlanırsam mecbur bırakıcam ama denicem 🤗
mertinannesii Suan 29hftlgm ramaznda 30-34 haftlk olcaz bnde düşünyrm inşllh nasip edr rabbm bebgmize bşy olmz inşllh gece saat bası su içmeyi gece beslenmeyi düşnyrm sabhta uyuyrm die düşndm
Nur5516 Hastalığınız vs varsa doktorunuza danışmanız en mantıklısı kafamiza göre tut tutma diyemeyiz belki hastalığınız vs var sizi etkileyecek ve bebekte etkilenecektir Allah korusun
Aysegulck Bir bebek taşıyorsun onu beslemek ona iyi bakmak gibi bir sorumluluğun var günaha girerim borç yapmamalıyım diye düşünerek sevap kazanıcağınızı umuyorsunuz ama Allah bilir ki sizin önceliğiniz şuan o bebeği aç susuz bırakmamak karnınızda el kadar bişey o onca saat nasıl aç susuz bırakabilmeyi düşünüyorsunuz dinimiz bu kadar katı değil arkadaşlar Allah’a bile hoş varmaz yazıktır
Aysegulck Hadis-i şerifte, (Allahü teâlâ, gebeyle emzikli kadına, oruç tutmaması için ruhsat verdi, orucunu tehir etti) buyuruluyor. (Ebu Davud, Tirmizî, Nesaî î)