Sumru 14 haftalık hamileyim doktorum bugün benden AFP MOM TESTİ NÖRAL TÜP DEFEKTİ testi istedi 10 gün sonra gel dedi bu test 3 lü test mi oluyor
Merbe61 Sumru benden istemediler sanirimmher doktor yapmiyir ben yaptırmadım ama üçlü değil.yine hormanlara bakılıyor kan alınıyor 3lu test içinde olan bir hormana bakılıyor
Bbsraa Sumru bende yaptırdım omurga açıklığı falan yazıyordu ayrıntılı ultrasonda bakıldı çok şükür bisey cikmadi.
Sumru Yaman 3 lü test değil mi yani.. doktorum bana senin bebeğinde bir sıkıntı var diye yapmıyorum endişelenme yapılması gereken bir test o yüzden yapıcam normalde 16 haftada yapılır ama ben 10 gün sonra gel yapacağım dedi Benim bebiş 1 hafta ilerde o yüzden mi acaba 15. Haftada yapacak
ozgeyns Sumru bende bebeğimin 1 hafta önden gittiğini öğrendim bugun herhangi bir sıkıntı yok dedi sana birsey dedıler mi
Nslhntrsn Geçen hafta banada yaptı doktor AFP testi biraz yüksek çıktı inşallah bi sorun olmaz ayın sonunda detaylı organ taraması var o zaman bilgi alıcam doktordan
Sumru Nslhntrsn inşallah bir sorun olmaz normal değerlerin kaç olması lazım canım banada 10 gün sonra yapacak
Sumru Merbe61 ikili testim güzel çıktı çok şükür 3 lü olsaydı yaptırmayacaktım bakalım hayırlısı artık inşallah güzel sonuçlar alırız
Nslhntrsn Sumru inşallah canım bana verilen değerde 0 ile 7 arasında olması gerekiyomuş ama benimki 58 internetten baktığımda gebe kadınlarda 10 ile 150 arası normal yazıyo aklıma çok takılıyo bilmiyorum hayırlısı olsun 🙏🏻
Sumru ozgeyns kaç haftalıksınız canım Yok bana da birşey demedi bi sıkıntı yok dedi 10 gün soruna gel Bu testi yapalım dedi bebeğinde bir sıkıntı var diye düşünme endişelenme bu testi herkesten istiyorum yapılması gereken bir test dedi
Sumru Bbsraa kaçıncı hafta yaptınız canım doktorum 15. Haftada istedi benden bebişin omuriliği tam gelişme sağlamış olur mu ki
Ltfye2019 Bbsraa merhaba bugün bende öğrendim detaylı ultrasona yönlendirdi beni baya yüksek çıktı. Bir türlü içim rahatlamıyor. 😪😪😪