Gulfem Kızlar 18 haftalık oldum kızım olucak inşallah sabah bi kalkıyorum yatana kadar midem yanıyo sürekli bi acı su varmış gibi bunu yaşıyan oldumu ne yapabilirim
Busrass Gulfem doktorum bana soğuk süt içmemi önerdi canm yatmadan önce içersen iyi gelir bide 2yastıkla yatmanı öneririm😊
SibelAlp7 Gulfem 22 haftalık hamileyim 15.haftadan beri mide yanması çekiyorum.Yeşil elma,süt,maden suyu iyi geliyor o da bir iki saat anca.Rennie duo şurupta pek fayda etmiyor.2 yastıkla yatmanızı öneririm.Anca öyle uyunuyor.
elif0690 Gulfem Bende 18.haftamdaym.Bnm de çoookkk midem yanıyor.Öyle ki uykudan uyandırıyor bazen..Gavıscon surup kullnıyrum ama oda 1 2 saat etki ediyor
Zeyneep 24 haftalık hamileyim ben de. Bu hafta başladı maalesef mide yanmaları. Ben maden suyu içerek biraz yatıstırabiliyorum.🙁 araştırdığım kadarıyla muz, hurma gibi gıdalar da biraz yatıstırıyormus.
Aysexxx Benimde aynı şekilde oluyordu hatta hastanelik oluyordum bende migde asidi artık bogazimi yakmaktan kan felan geldi hep ağzımdan rozegen 20 mg diye bir ilaç var doktorunuza sorun öyle alın derim ben çok faydasını görüyorum
prmmom Kızlar bende 18+6 yım çözümü 2 yastıkla uyumakla buldum çünki reflü oluyor mide kapağımız hormonlardan dolayı gevşediği için yemek borusuna geliyor mide asidimiz
Seftali @Gulfem 25 haftalık olduk ve 5 haftadır aynı durumdayım ne yapsam geçiremedim biraz hafifletti maden suyu falan ama bazen gece uykudan uyanıyorum 😐
Ramos Gulfem ben herswyi denedim hicbir fayda gormedim en spn doktorlarımın tavsiyesi ve izniyle pulset kullanmaya başladım cok iyi geldi sizde sorun doktorunuza
Aydaozk 27+6 oldum bu zamana kadar işe yarayan herşey yaramaz oldu ilaç dahi kesmiyor oturarak uyuyorum yatak da artık 😥😥 yemek yemeye korkar oldum