Aleynac 13. Haftaya girdim ilaç kullandığım halde çok fenayım inşallah benim de geçer hiç ümidim kalmadı sanki doğuma kadar kusacağım
Bebegim2019 Aleynac biraz daha sabret bende de baya kusma oldu besin sıvı kaybı çok diye birde enfeksiyon sorunum var diye 2kere yatış yaptım ilk zamanlar 3ay bitti bulantı kusma azaldı şükür inşallah seninde erkenden biter.
Zeyno_65 Bebegim2019 bence gayet normal cok fazla bulantı kusma yaşadım bende hatta 6 ay sürdü. Ama ilk kilomu 5. Ayda aldim. Hâlâ bulanti ilacı kullaniyorum ve dışardan yemek yiyemiyorum. Yediklerim hala sınırlı tiksindigim cok sey oldu malesef yediğim gibi kusuyorum🙄
Bebegim2019 Zeyno_65 kimi bünye farklı tabi inşallah geçer tez vakitte geceleri açlıktan ağlardim yeter ne zaman bitecek diye 🙂
Beyzahakann Biz 5 aylığa yaklaştık 7 kilo almışım ya bakıyorum herkes kustum işte 5 aylıkken yeni kilo alıyorum falan deyince bi kötü oldum 🌝
Hashasim2020 Ben ilk gebeliğimde ilk 6 ay hiç almadım sonra tabi bi saldım 25 kg aldım 😂 önemli olan bebeğin gelişimi merak etmeyin ayrıca bence almamak daha iyi sonra vermesi çok zor 😰