Elifeminask Naimeismail01 cok sevndm senin adina canm Allahm hayrli dogumlar nasp etsin. Iste insan ne yapcgni sasryor.
Acemiy Elifeminask ya eğer doktor gerçekten normal dpgum taraftarı olduktan sonra ebeler bile pozisyonu uygun hale getirebiliyormuş hatta kordon dolansa onu bile açabiliyorlarmış yeterki istesinler ilgilensinler
Elifeminask kadriyeee33 canm.ben gttm fiyat almaya. 3500 mus norml dogm. Epiduralli ise 4 bin. Sence nasl bu fyat yuksek sanki
kadriyeee33 Elifeminask kimisi Ziyapaşa ya gidiyor hamilelik boyunca doğumunu kendi tercihi güzelyalıda yapıyo benim tanıdığım Ziyapaşaya gitti doğumunu da orta yaptı hep
kadriyeee33 Elifeminask Ziyapaşa da muayene ücreti 100 TL güzelyalıda 140 TL Güzelyalıda doğum ücreti illaki daha fazladır
Elifeminask Naimeismail01 muzaffer sengl dye bi doktr var bn onunla vatsaptan konutumoda bna gel 36 da cati muaynesi yapm dedi 36 da erkn sanki
Naimeismail01 Elifeminask kuzu çok saol benim yengem o doktorda doğum yaptı da iyi diye duyuyorum ama 34 haftalıkken aldı bebeği nerdeyse bebek 1 ay kuvözde kaldı ama genede sen bilirisn
Acemiy 36 haftadan sonra pilatesle falan döndürenler varmış bende 36 haftayı bekliyorum bakalım inşallah döner
Naimeismail01 Elifeminask belki tuhaf gelebilir ama eşimin yengesi 7 aylıkken hamile olduğunu öğrendi 😂😂😂 zaten tüm testleri falan geçmişti zamanı daha sonra 34 de sancısı gelmişti o da hemen sezaryanla aldı doğduktan sonra hep şişmişti bebek
Elifeminask Merve3333 acıbadem cok gzel bi hastahane ilgi alaka cok yuksek ama maddi olarak cok kulfrtli
Merve3333 Elifeminask o konuda bilgim yok. Ayfer hanım mersindeydi benim doktorumda iki yıl oldu Adana’ya gelmiş. Mersin’in en iyi doktoruydu gerçekten çok başarılı bir doktor