Naimeismail01 Elifeminask canım ben bugün kontrole gittim burda bir arkadaş yazmıştı yok normal yapmıyormuş falan doktor yine dedi normal dedi ama çatı muayenesi yapmadı haftaua tekrar gidecem 38 de yapar herhalde 🤷♀️
Elifeminask elcincos oylemi medline cok duydum onerende cok ama butcemzi bayagi asiyor 4500 mus dogum. Muaynrler 200 tl ims.
elcincos Elifeminask bir yere daha gidiyor bildiğim kadarıyla yarın öğrenir yazarım oranın fiyatı daha uygun😊
Elifeminask Busraarsub baktm canm mesjda attm. Normal dogm yapmak istyrm yardm eder msnz dedm. Ederim dedi. 36 haftada gel catina bakalm dedi.
Busraarsub Busraarsub iyi etmişsin tatlım haluk direk sezeryana yönlendiriyormus bir hastası öyle demişti
Miniginannesiiii1111 Tekyumurtaikizlerim onda benim detaylı ultrason var 7 Mayıs’ta bende Seyhan başkente gidiyorum doktorum Selçuk yetkinel
bns Tekyumurtaikizlerim hakan bey tel numarası vermiyomuş diyolar o yüzden ona gitme konusunda kararsızım bilgilendirir misiniz
elcincos Elifeminask Türkmenbaşı Tıp Merkezi ama artık oraya gitmiyormuş maalesef. Medline 165 tlymiş. Rabbim yardımcınız olsun
Nurcik7005 Elifeminask Güzelyalı hastanesi Orhan Yanar gerek olmadığı sürece sezeryan yapmıyor normal doğumdan yana
Gunesinponcikannesi Naimeismail01 ferat bey normal doğum asla yaptırmıyor 😊 hastanede 5 tane arkadaşım çalışıyor metro da ve 1 normal doğum yaptıracağıma 10 sezaryen yaptırırım diyormuş doktor ve 20 kişiden fazla ferat beyin hastasını biliyorum hepsi sezaryen oldu ve ayrıca benim de doktorum ferat bey çok memnunum 😌 bana da hiç sezaryen demedi aksine normal dedi ama görecez bakalım
Naimeismail01 Gunesinponcikannesi aaa hiç bana sezaryendN bahsetmedi bizim normal gözüküyor şu an dediğin gibi ne olacağını bilemeyiz bu hafta kontrole gidecez bakalım ne diyecek🙄
Gunesinponcikannesi Elifeminask eski doktorum algomed Eda kolağasıgil %90 normal doğum yaptırıyor ama biraz tuhaf bi kadın işinde iyi psikolojisine göre davranıyor hastalarına
Dnz2020 Gunesinponcikannesi canım ben gidiyorum eda hanıma ve ajanlık çok memnununum ben sezaryen istiyorum çünkü ilk ölü doğum yaptım piskolojimide biliyor ona gore davraniyor sagolsun
Fulyasare Adana pınar mahallesjndeki yasam tıp merkezi var orda dr orhan yanar vardı. Tabı dogumları guzel yalı hastanesınde yaptırıyor. O baya iyiydi ilk zamanlar ona gıdıyordum sonra ankaraya geldm zaten.
Acemiy Elifeminask alın benden de o kadar 32 haftalıgım bebek pozisyonu ters ama dönse bile riske atamayız sezaryen olur diyor bende doktor arayışına girdim normal olması ihtimali varken bıçak altına girmek istemiyorum
Gunesinponcikannesi Elifeminask sanırım bıçak parası için ama arkadaşım doğum yaptı Muzaffer Şengül diye bi doktor var o normal yaptırdı doğumunu ona gidebilirsin