hilal_yener Kaderjin yo değil ama detaylı ultrasonda bebeğinizin problemi olup olmadığı bakılıyor erken önlem almak için
Asaltntyr Kaderjin bebeğin tüm organlarına detaylıca bakılıyor Allah korusun bi problem olursa anne karnında bile önlemler alınabilir. İhmal etmeyin yaptırın derim
Bebegim2019 Zorunluluğu yok diye biliyorum fakat maddi durum elveriyorsa yaptırmak da fayda var diye düşünüyorum. Gerek Allah korusun bir ters durum söz konusu ise dogumhanede gerekli önlem alınır, biz ebeveynler kendimizi psikolojik olarak hazırlayabiliriz.
Kaderjin Bebegim2019 hmmm paralı mı bilmiyorum pek .ama dün acildeki kadın Doğum doktoru fakülte de ki detaylı ultrasona git gitmediysen bende sordm ücretlimi diye yanlış duymadmysam ücretsiz dedi???
Bebegim2019 Ben devlet hastanesine gidiyordum virüs olayı çıktı ve vakaları olduğu için 1 ay önce bıraktım orda yapmıyorlardı ozelde parayla yaptırılması isteniyordu. Suan virüs hastası olmayan bı özel hastaneye gidiyorum yani bugün ilk kez gittim Allah izin verirse bu doktorla devam edicem memnun kaldım ücreti vardır ayrı illa ki henüz 18 haftayim bende daha zamanı gelmedi 1ay sonra bakılacak. Ama eğitim araştırmada veya dediğiniz gibi tıp fakültesi gibi yerlerde ücretsiz yapılıyor olabilirde.