ltfbydmr Merhaba kozlar bugün kan testi yaptırdım betam 0.36 çıktı doktorum pazartesi tekrar çağırdı gebeliğim var ama ne sürede yükselir acaba 😏
meliccccc ltfbydmr 0.36 ciktiysa sonucunuz negatif doktormu pozitif dedi canm yada yanlismi yazdin gebelik olmasi icin 0 in yukselmesi lazim
ltfbydmr meliccccc pozitif dedi yanlış yazmış olabilirim sadece 36 dedi doktor nasıl yazıldığını bilmediğim içinde o şekilde yazdım 😞
meliccccc ltfbydmr o sekil pozitif canim saglikli gebelik olmasi icin iki gunde en az iki kat artmasj gerekli iki gun sonra yeniden kan ver hayirli olsun canm
ltfbydmr MinikTavsanim yok şuan zaten barkod dahil vermiyor hastane direk doktora gidiyor doktor 36 dedi bana ben yanlış yazmışım daha da düzeltemedi o şekilde kaldı
ltfbydmr MinikTavsanim yok şuan zaten barkod dahil vermiyor hastane direk doktora gidiyor doktor 36 dedi bana ben yanlış yazmışım daha da düzeltemedi o şekilde kaldı
Gozde_coskun ltfbydmr son yazdıgını sımdı okudum 36ysa hayırlısı olsun arkadasım dedıgım gbı 2 katı seklınde artıs gosterıyor ☺️
MinikTavsanim ltfbydmr hayırlı olsun canım o zaman 😊 iki gün sonra tekrar kan ver iki katına çıkması lazım