123hhh Kızlar idrarda kötü koku ve sol alta tarafımda ağrı var ve idrarında beyaz tortular var enfeksiyon olabilirmi
AtaMommy 123hhh akıntın beyaz ve peynir gibi pütür pütür mü idrarını yaparken düşüyor olabilir buda enfeksiyon demek zaten eğer değilse o tortular normal değil bi doktora gitmeni öneririm
ArasveAnnesii 123hhh Doktorum bana bugün enfeksiyon için ilaç verdi tek kullanımlık. Ayrıca duşta banyoda vs genital bölgeyi duş jeli, şampuan, sabun gibi şeylerle yıkamamamı önerdi. Ara ara içine elma sirkesi katılmış su ile yıkama mı söyledi
123hhh AtaMommy yok pütürlü değil gidicem ama korkuyorum virus yüzünden ağrımda oluyor napicami bilmiyorum
Elifckroglu Birebir su ve sirkeyi karıştır içine içine doğru taharet al canım benımde vardı ilaç içemiyorum die doktorum bunu onerdi cok rahatladım
123hhh Elifckroglu anladım canm herhangi bir sirke olurmu farketmiyor demi bide tuvalete girilirmi sirkeyle
ArasveAnnesii 123hhh 1 hafta önce tuvaletimi yaparken falan yanmam oluyordu ama bol su içiyordum azalmıştı yanma ve sızı hissi. Son zamanlarda yanma gibi şikayetim yoktu sadece beyaz tortu gibi birşey oluyordu nadiren ama ona rağmen fazla çıkmış tahlillerde
Elifckroglu [bilinmeyen] vala ben caresizdim yaptım canım mecbur [bilinmeyen] bir ölcü su bir ölcü sirke ama ben yarım bardak sirke 1 bardak su olarak yapardım