YesimDemircan hazemm canım bende hep erkek hissediyordum, dr kız dedi ama 20. Haftaya kadar erkek diye bekledim. Rüyamdada hep erkek bebek görmüştüm. Ama Suan 34 haftayım kızım olacak inşallah 😍😍ve ben öyle bir kabullendim ki şimdi de kesin kız demi diyorum 😂😂
hazemm YesimDemircan bende hep kız bebek gördüm tabiri ise erkek bebek sahibi olacağına delalet ediomuş senin de erkek bebek görmen kıza delalmiş bak 😍😍
Nurarslan hazemm bence cok haklı bir dusuncedesiniz.benim 1kız 1oglum var ve bu 3.bebegim insallah doktor kız dedi fakat ben hep erkek hissediyorum.bilmiyorum neden daha isim bile koyamadim 36haftalik okadar😂😂Kiii bn kizima kiz kardes cok istemistim Allah nasip etti cok skür🙏Fakat sizinde dediginiz gibi kız olmadigini dusunuyorum🙈😂
Benhepbeklerim Derinn Ben sizlerin yazdıklarını okuyunca Allah hislerimi yaşatırsa ne yaparım diyorum
Sekerci82 Bana iki oğlumda da 12. Haftada kız dediler 17. Haftada değişti. İki kere aynı şoku yaşadım ama insan hissediyor biliyordum iki oğlum olacağını. Şimdi ise hiç bir şey hissetmiyorum hem kız hem oğlan gördün rüyamda biraz da bilinçaltı bizi yanıltıyor😉
Benhepbeklerim hazemm Hayır kalbim hissettiklerim rüyalarım Allah’ın dediği olsun Hayırlısı neyse o olsun.0
Fatmayusuf Banada 14 haftalıkken kız demişti doktor ama hep erkek gbı hıssedıyodum hala öyle hıssedyorum suan 16 haftalık olduk doktor %90 erkek dedi hislerimde yanılmadgm için sevndm sadece erkek kız hıc farketmyo gercekten