htc34sdkl 81anne cips yiyorum da çiğköfte gebelikte toksoplazma yapabiliyor bence yemeyin. Benim canım da çok çekiyor ama yemiyorum 🙂evde kendiniz etsiz yapıyorsanız o ayrı tabi 😄
81anne htc34sdkl evet ev yapımı eşim benım yüzüme çiğ köfte yapmayı öğrendi tek olmadıgıma sevindim şuan😇😇
minikinannesi_ 81anne Çiğköfte hamile kalmadan önce de çok yerdim şimdi de kendimi durduramıyorum. Her gün olsa her gün yerim🙄
81anne minikinannesi_ içim rahatladı artık Dahada rahat yicem 🙈 sürekli gelişim geriliği yapar diyorlar bana sinir oluyorum 🙄
htc34sdkl AtaMommy hazırlarda bulyon kullanılıyormuş o da aynı etkiyi yapıyormuş. Siz yemeye devam edebilirsiniz ben yemiyorum 🙂
minikinannesi_ 81anne Ben doktoruma sordum öyle bir şey yok dedi bana da deniyorsu çünkü. Etli çiğköfte için diyorlar sanırım onu
UraSsmom 81anne Valla aylarca dayandım direndim hergün verseler yerim çiğköfte ama dayandım yemedim, son ayımdayım 1 2 kez yedim. Cips asla yemedim çünkü kolasız yiyemem, kolayı da eşim asla alıp içirmez bana 🤦🏻♀️
nil_sugra 81anne cips normalde de yemiyorum ama ne hikmetse hamile olduğumda cipse aşeriyorum😫 çok zorlanıyorum ama yemiyorum. Çiğ köfte ise dışarıdan normalde de yemiyorum ama evde yapılırsa affetmem hamile ya da değil yerim.