Ertanhavva Merhaba ben bugün günüm geçmediği halde test yaptım ve ikinci çizgi çöm silik de olsa görünüyor siZce gebelik var mı yok mu yardımcı olursanız çok sevinirim
sinber Ertanhavva günün geçmediği için silik çıkmıştır canım daha yeni olduğu için kan verip kesinleştir iki gün snr tekrar ver artışını kontrol et
Ertanhavva isilbeyaz teşekkür ederim siZce silik çıkması günümün geçmemesinden yani daha çok yeni olduğu için olabilir mi
zeyzey95 Ertanhavva Google a img yükle yaz oraya yükle fotoyu linki buraya ekle canım silik çizgi varsa hamilesindir muhtemelen
zeyzey95 Ertanhavva çok silik çizgi var canım ya kan ver ya iki gün sonra ilk idrarla sabah tekrar test yap çizgi koyulaşmışsa emin olabilirsin
ayminaninannesi Ertanhavva benim de aynıydı adetimden 3 gün önce yaptım böle silik çıktı hatta 5 tane bile test yaptim adetim 3 gu gecikti kanamambasladi kimyasal gebelikmis ebe öle söledi cnm hemen kan ver adeti gecince yine ver canım ihmal etme
Minnosminnakkk Ertanhavva benim üç gebeliğim deki testler bu şekilde hayırlı olsun hamilesin canım ama kan ver kesinlessin