zntrkn Kızlar merhaba 😊 İzmir’den Balıkesir’e taşındım bir süre önce, 32.haftamdayım. Körfez hastanesine gitmeyi düşünüyorum. Tavsiye edeceğiniz doktor var mı? Doğum ücretleri vs hakkında bilginiz filan?
Duruveannesi-10 Ben burhaniye 'de yaşıyorum ama şehir hastanesinde doğurmaya düşünüyorum tanıdığım hiçbir arkadaşım tavsiye etmedi hatta düzenli gidenler bile doğum için tercih etmedi tabi ki karar sizin, bu arada hoşgeldiniz :)
zntrkn Duruveannesi-10 teşekkür ederim canım 😊 aslında ayvalıktayım doğum durumunda şehir hastanesi yada devlet hastanesi alır mı acaba? Açıkçası İzmir’e göre muayene ücretleri bile yüksek körfezin 😌 mecburi sezeryan olman lazım demişti İzmir’deki doktorum. İzmir yolları da kapalı nasıl olacak bilemiyorum 😂
Sunay10_ zntrkn 3500 tl sezaryen ücreti Bende özele gidiyorum ama Doğum için hala kararsızım çok aşırı bir bana göre o parayı vermek o yüzden Balıkesir’e gitmekten yanayım
Sunay10_ Ama izin kağıdı çıkartarak izmire gidebilirsin bende Balıkesir’e gitmek için aynısı yapıcam son haftalarım artık