Mom47 Merhaba güzel anneler, bebeğim için sağlıklı kullanışlı zıbın, Müslin örtü, mendil vs bakıyorum. İnstagramdan birkaç siteden gördüm ama kumaşlarından emin olamadım. Aldığınız markalar yahut sayfalar varsa yazarsanız mutlu olurum 💛😌
Tubit Mom47 az önce geldi kargom ben çok memnun kaldım Miu collection’dan aldım 🥰 https://imgyukle.com/i/QiVcpp
Hazalderos Mom47 ben ebebekten müslim hastane çıkışı aldım 5li çok güzel tiril Tiril. Yaz bebeği olacağı için çok hoşuma gitti bi tane daha alıcam. Müslin örtüyü de lcwden aldım onlarda çok güzel
rabnaz6822 Mom47 Xl müslin 2 tane, müslin ağız mendilide 10 tane civilden Aldım . 1 tane ebebekten aldım int sitesinden aldım😅1 tane de kumaşçıda diktirdim 😋zıbınlarıda ebebekten aldım 💁🏻♀️
Mom47 Tubit yaaa çok tatlı olmuş, ben de orayı takip ediyorum birçok ürün de kaydettim böyle aynı şeylerden hoşlanmışız 😍 beğendim diyen birine ihtiyacım vardı, kumaşları pamuklu yumuşak mı acaba 🤭
Arzuarzu Tubit bende burdan sipariş verdim daha gelmedi çok merak ediyorum ürünleri, çok güzel şeyler var sayfasında😌
Mom47 Hazalderos lcw satışa kapalı malesef 🤦♀️ Eylül bebeği olacak benimki, ben dışarı çıkamıyoruz madem yavaş yavaş alayım bir şeyler diyorum. Tiril tiril şeyler sanki üşütür bebeği o mevsimde 😐
Mom47 Tubit kız çocuklarına boyunluk çok takıyorlar mı acaba? Sanırım biraz da mama önlüğü niyetine kullanılıyor değil mi 🙈 ona göre alacağım 😌
Deletedmom399 Mom47 ben muslinlerini miu collection sayfasından aldım. Fiyatından ve kalitesinden memnun kaldım. Bi bakın derim 😊
Ozlemkubra E bebekte satılan momeasy markası var ayrıca babymall da da satılıyor çok güzel hem büyük hem yumuşacık lcwden de almıştım ama küçük bu momeasyler büyük ve yumuşacııık