filizzzz durununannesi34 canım çokk geçmiş olsun herkese özellikle hamilelere devamlı dua ediyorum sende dualarımdasın rabbim kolayca atlatıp yavruna kavuşmayı nasipe etsn
Babyveannesi durununannesi34 canım bende senin yaşadıklarına yakın şeyler yaşadım eşim pozitif çıktı benide hastaneye yatırdılar 6gün boyunca planiquenil kullandım üç doz azitro kullandım 2kere test uygulandı ikiside negatif çıktı 14gün karantina süremi geçirdim eşim tedavi oldu iyileşti hala ayrı evlerde kalıyoruz eşimin karantina süresi bitmedi
Dilekonler durununannesi34 rabbim yar ve yardımcın olsun, Allah isterse o masum yavru hiç zarar görmez, sen moralini iyi tutmaya çalış, Allah büyüktür duam sizinle
Aygul01 durununannesi34 oyyyy canim benim Allah yar ve yardımcın olsun Rabbim Bebeginin yuzune baksın tez zamanda şifanı versin insaAllah 😔❤️
Mama01 durununannesi34 Allah sifa versin insallah en kisa zamanda atlatirsiniz cok üzüldüm :( hamileligimizin bu döneme gelmesi cok kotü Allah sifa versin canim
Mekamu Çok geçmiş olsun. Bu salgından muzdarip herkesin Allah yardımcısı olsun, şifa versin.. Inşallah biter bu felaket takım zamanda..
filizzzz durununannesi34 canım çokk geçmiş olsun herkese özellikle hamilelere devamlı dua ediyorum sende dualarımdasın rabbim kolayca atlatıp yavruna kavuşmayı nasipe etsn
Bezelyeveannesi durununannesi34 Rabbim size ve tum hastalara sifa versin bebeginizi ve sizi korusun tez zamanda iyilestim diyede yazarsiniz insallah
cemre_canan1248 durununannesi34 cok gecmis olsun.insallah hemen atlatırsın. Birsey merak ediyorum CRP değerin kac cikmisti
DamlaNur29 durununannesi34 cok geçmiş olsun canım benim umarım bir an önce atlatırsın muayenelere gidiyomusun yani ordanmı kaptınız acaba suan benimde içime herkesin içine kusku düştü allahım korusun hepimizi
durununannesi34 DamlaNur29 muayeneye gitmiyorum ama dışarıdan market siparişi, su siparişi veriyordum belki onlardan bulaştı. Bebeğimin oda takımı kuruldu, eve adamlar geldi belki onlardan. Hiçbir fikrim yok açıkçası. Çok teşekkür ederim 🌸
Emine_ durununannesi34 doktor Banu çiftçinin yazılarını okuyun. Gebeleri çok rahatlatıyor gerçekten. Benim ağrılarım geçti çok şükür. Grip oluyorum galiba o yüzden oldu. Sizde sakın stres yapmayın ben çok yaptım ve neredeyse panik atak geçirecektim