Elif0 Kızlarr hastanedeyim suan muayene oldum kese görülmedi doktor kan ver sonucla birlikte gel tekrar dedi kan verdim sonucu bekliyorum doktorun yanına gitmek icin
Serife117 5 haftalikken alttan keseyi gordum 6 +5 kalp atisini duydum ama kisiden kisiye degisiyomus 8 haftaya kadar duyulabiliyomus
Bernamiranevyapan Elif0 5. Haftada keseyide bebeğide gördüm senin hesabınla doktorun hesabı bir olmuyor ztn cnm
Minicikkiz Elif0 Devlete gidersen görmezler. Onların biraz eski makinası. Özelde görülür. 6 7 haftadada kalp atışını duyarsın hayırlı olsun şimdiden ☺️
HKY Minicikkiz devlet özel diye farketmiyo aslında doktora bağlı. Ben devlete gittiim 4+3 de keseyi 5+4 de bebeği ve kalp atışını duyduk çok şükür
Bernamiranevyapan __birafitap__ ya bişe soracam benim 5. Haftada onbin çıktı fazla değilmi ikiz olabilirmi acaba ikiz olsaydı ilk muayenede görünürmüydü
__birafitap__ Bernamiranevyapan olabilir:) benim de senin gibi fazla fazla artıyor doktorum ikiz olabilir dedi şimdi tek kese görmüşseniz ileri haftadalarda bir tane daha görme ihtimali var hayırlı olsun:)
Bernamiranevyapan __birafitap__ 2 çocuğum daha var öyle bişe derse beni buraya gömün derim galiba :) sizede hayırlı olsun 🙏😊
__birafitap__ Kara07 benim adet günüm aslında 31 marttı ama 27 martta yumurtlama oldu 7 nisan da öğrendik kuzum😍
Kara07 __birafitap__ canım 7 nisan sa 5+2 oluyosun galiba ben de 6 nisan adet günüm çünkü yanlışlık mi varrr
__birafitap__ Kara07 yok kuzum 7 nisan adet tarihim değildi tesadüfen yaptım o gün 1 hafta gecikmiştim geç döllenme olmuş daha degerim 28 iken öğrendim çok yeniyken yani bende şu an kaç haftalık olduğumu bilmiyorum inan ki :(