Ktprk Kızlar şuan hastanedeyim yatısı mı yaptırdım doktrm takip edelim acılman devam ederse dedi çatımın dar oldugunu söyledi şuan tedirgin bi sekildr bekliyorum ciger gelistirici igne yapildi nst baglandı sancım çıkmıyor bende herhangi bi sancı hissetmiyorum daha önceki günler ara sıra oldu ama normal demisti doktr lütfen dua edin herşeyin hayırlısı olsun bebegimi saglıkla kucagıma alayım 😔
kitapkurdu Ktprk canım korkma kilosu ne kadarmış? Ben dün doğum yaptım 35+5te çok şükür küveze alınmadı. Kilosu iyise sıkıntı yapma
Ktprk [bilinmeyen] canım az az belden kasigima dogru 3 kere sancım olmuştu gecen hafta ama çok sürmedi 2 3 sn. Filan bugün sadece nstye baglıycm dedi nst cektirip geldim sancım çıkmadı ara sıra oluyordu evde sancım dedim bi git ebe hanım baksın dedi ebe çatı muaynesi yaptı 4 cm aciklik var hemn doktorumu aradi asagiya indim doktorda baktı yatış verdi bekliyorum suan nstye bagladilr tekrr
fsyhslg Ktprk anladım canım hayırlısı olsun sağlıkla en hayırlı zamanda al inşallah bebişini kucağına haftan iyi ama😒
Ktprk fsyhslg Evet doktrm da haftamin iyi oldugunu söyledi canım inşallah hala sancım acılmam yok sabaha cıkıcaz insallah böylr giderse😊
Ktprk kitapkurdu Saol canım inşallah bizde sag salim hastaneden cikariz hayirlisiyla Kilosu 2600 35+1 bugün haftamız da Senin bebeginin kilosu ne kadardı
kitapkurdu Ktprk benimki biraz tosuncuktu kuzum sülaleden kaynaklı 4kilo doğdu. Allah’ın izniyle hiç sıkıntı yaşamazsınız. Benimki 33te o kilodaydı doktorum doğsa sıkıntı olmaz demişti