Cndn47 __birafitap__ Bebeannesi ay ins ya çok istiyorum bu bebeğimn sağlıklı ilerlemesini rabbm bir an önce bebeklerinize sağlıkla kavuşturmaya nasip etsin her namazımda dualarımda olacaksınız ☺️🤲😘 peki kalp atışını kaçıncı haftada dinlediniz ?
Bebeannesi Cndn47 ben 2 hafta sonra keseyi görüp 4 hafta sonra kalp atışını duyabilmiştim sanırım sana da 3 4 hafta filan var
Cndn47 __birafitap__ aa sende benim gbi çok yeni minnacikkkk ins yaşarsın o duyguyu cnm rabbm sizinle olsun ☺️🤲
Cndn47 __birafitap__ aa sende benim gbi çok yeni minnacikkkk ins yaşarsın o duyguyu cnm rabbm sizinle olsun ☺️🤲
Cndn47 Portredekitirtil hadi ya benmde 5 gün gecikmede sonuç 340 tı ayy çok tşk ederim iyiki var happymom içimi rahatlattnz rabbim sana günlerini kolaylaştırsn ki sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲☺️
Cndn47 Portredekitirtil çok sağol Allah razı olsun bugün hastaneye gidecem öğleden sonra ins iyi sonuçlar alırım dualarinizi eksik etmeyin biz annelerden lütfen ☺️🤲😘
Cndn47 Portredekitirtil çok şükür kese göründü sıra kalp atışında rabbm hayırlısını nasip etsn inş ☺️