Aylo Ygmroglcn Ygmroglcn batı anadolu Neslihan gürbüz e gidiyorum bir yıldır gebe kalamıyordum bir buçuk ay önce gittim ve 1 aylık gebeyim beta hcg 616 çıktı ama progesteron 6,4 çıktı progestan hap başladık umarım sağlıklı bir gebeliktir doktorumu çok seviyorum kızlar .Rabbim herkese güzellikler nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🤲🏻
Emine_Leyla Ygmroglcn tmm canm teşekkür ederim özel çınarlı kadın doğum mu yoksa sadece çınarlı kadın doğum diye mi geçiyor hastane adı haritadan yerine bakayım
Emine_Leyla Ygmroglcn tamm tatlım teşekkür ederim bende 30+3 kaçıncı haftada nst ye giriliyor hiç bilmiyorum en son 27 haftada gitmiştim normalde tepecige gidiyordum ama virüsten korktum başka bi özele gitmiştim ne durumdayım diye simdi de gitmeyi düşünmüyorum bikac hafta daha diye düşünüyorum bakalım hayırlısı inşallah biter biran önce şu virüste herkes bi derin oh ceker😊🌷
Mkelebek Pudrakokusu canim bende karatasa gidiyorum testler banada pahalu geliyor. Sen hangi dr gdiyosun
Pudrakokusu Mkelebek evrim hnm benimki,sen? Valla her defasında tahliller ücretli olacaksa değiştirmeyi düşünüyorum açıkçası kaldıramam,bebeğin diğer masraflarida var, gerek yok yani hani odeyebilirim ama neden hastaneye vereyimki bu parayı saçma geliyor…
Tugcesan sadece 100 tl muayene ücreti nts ye de giriyorsun kan idrar ek ücret istemediler hiç. Diğer hastaneler böyle değil ama
Degisken Ygmroglcn evet ilk doğum için tercih edilebilir bir dr.eğer benim de ilk olsa bende ona devam ederdim.arkadaşımda onla doğum yaptı . Ama 41 haftaları beklemiyor doğumu başlatıyor.yani benim yakın arkadaşın öyle olmuştu.
Ygmroglcn Degisken canım zaten ben hemşireyim bende açıkcası beklemek istemem çünkü bebek gelişini kendi belirliyor malesef ki 40 haftadan sonrada riskli bende 40 haftanın sonrasında beklemeyi düşünmüyorum🙏🏻
Ygmroglcn Emine_Leyla canım 30. Haftadan sonra kontrol 2 haftada bire düşüyor ben 28 de bağlandım nstye hala daha devam ediyoruz doğum poz almış benim ufaklık bence eğer doktora gitmeyeli uzun süre olduysa önlemini alıp gitmeni öneririm bu haftalarda su azalabiliyor bebek sıkıntı yaşabiliyor ya da muayene gittiğin doktorla en azından görüşmeni tavsiye ederim🙏🏻
Emine_Leyla Ygmroglcn bilmiyorum canm şuan için evde tamirat var ramazan gelmeden bitirelim ramazanda giderim olmazsa evi bitirmem lazim oruç tutmayı da düşüyorum iyi olursam kontrolde bi sıkıntı çıkmazsa devam edicem yok risk varsa yada suyunda azalış falan o zaman mecbur bırakcam iste ama çok istiyorum tutmayı hiç bırakmadım şimdiye kadar 11 senedir tutuyorum hayırlısı bakalim