Zeynep5260 Kızlar merhaba pendik sifa hastanesine gidiyorum 2. Gebeliğim ilk gebeligimde testlerimi devlette yaptrmıştım şuan malum özel de yaptırmak zorundayım 2li test fiyatları hakkında bilginiz var mi sizler ne kadara yaptrmıştınız
MervEnis Zeynep5260 canım ben yarın bezmialeme gidicem dragosdaki yerine sormuştum ikili testi 150 lira dediler normal muayne ve ultrasonda 125 lira yarın yaptırıcam fikir olsun sana
MervEnis Zeynep5260 canım aradım bi adam çıktı pendik şifaydı dimi sordum ssk lı 77 lira dedi ikili test için
MervEnis Zeynep5260 canım aradım bi adam çıktı pendik şifaydı dimi sordum ssk lı 77 lira dedi ikili test için
Bahartesi Zeynep5260 Size down sendromlu aldırın dediklerinde aldırmayacaksanız kararınız net ise boşuna 9 ay onun stresini çekmeyin gerek yok ikili de üçlü de. Zaten detaylı ultrasonda burun ölçüsünden de çıkacak. Sakin sakin geçirin gebeliğinizi.
busegonel Hastaneden hastaneye degisiyor. Bende avicenna umut hastanesine gidiyorum 370 lira fiyat vermislerdi. Bir diger doktorum da tuzla da ozel mercan hastanesinde orda da 150 liraydi ben orda yaptirdim
MervEnis Zeynep5260 ne saçma yaa numarayı ver bide ben arayayım istersen gerçi banada söylemezler ama bi şansımızı deneyelim
Caglahassan Devlet hastanelerindeki ikili testlerde yanılma olabiliyor çok kişiden duydum dikkatli olun kızlar iyice araştırarak gidin ben ist Avrupa yakası şirinevler meydanda 250 tl verdim bugün çok memnun kaldım doktor beyden tavsiye üzerine gitmiştim zaten
Bahartesi Zeynep5260 Hep dinlemek zorunda değilsin 😅 Arkadaşım kadın doğumcu direk söylediği “sonucu göründe oldu ki yüksek risk çıktı aldıracaksan yaptır yoksa hele de şu corona döneminde uğraşma”