KaanMenekeOlpak İyi akşamlar hanımlar 12 + 3 gebeliğim var ağız bakımımı yapmama rağmen damağım ve diş köklerim çok yara oldu yemek yedikçe çok acıyor ve kanıyor sizce ne yapsam geçer canım çok yanıyor 😔
NeslihanPiaAbac KaanMenekeOlpak diş hekiminize gidin damaktan kaynaklıdır belki bilemiyorum tabi.geçmiş olsun
NaimeYilmaz KaanMenekeOlpak bu pek normal bı durum degl cok erken haftada cıddı bır sorun yasıyorsun doktora gıtmenı öneririm
Bahar9235 Tuzlu suyla gargara yapmaya çalış ilaç konusunda bilmiyorum doktoruna vi danış birde her gebelik bir diş kaybı deniyor o yüzden mutlak 2 bardak süt iç günde
Guneskiz Bahar9235 benimki ters tepti gebelikte yirmilik diş çıkartıyorum 😂 ama ağrısı çok fena can alıyor resmen
Guneskiz KaanMenekeOlpak bi süre kesiyor sonra tekrar başlıyor canım ağrı kesici de içemiyorum korkudan artık 4 ay daha sabredicez karanfille
bonheur Doktorunuza danışarak oil pulling uygulamayı deneyebilirsiniz. Aşağıya ayrıntılı anlatan bir link ekliyorum. https://www.saglikaktuel.com/haber/binlerce-yillik-basit-bir-saglik-yontemi-oil-pulling-nedir-54539.htm