akovalardan 20.haftamdayım bu aralar çok hapşırıyorum birde ağzımın tadı yok hafifta karin ağrısı var acaba bunun sebebi bebekle mi alakalı
Betim akovalardan sanmıyorum ama belki bilen birileri söyler.. ben de hıçkırmanın bi alakası var mı onu Merak ediyorum. 😎
zeyzey95 akovalardan ben 10 haftalık hamileyim normalde ayda bir iki hapşururdum artık her gün en az bir kere hapşırıyorum
iremgun akovalardan hiç bebekle alakası olacağını düşünmemiştim ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri çok hapşırıyorum hatta eşimde diyor niye çok hapşırıyorsun acaba diye. Bilgim yok bekliyim burda ben de var mıymış alakası😀
1994ozg akovalardan ben de aynıyım ya normalde hapşurmazdım alerjim falan hiçbir şeye yok ama hamile kaldığımdan beri hergün hapşuu hapşuu😁
akovalardan iremgun bende hamile olduğumdan beri böyle eşimde hep diyor acaba hamilelikten mi bu aralar çok sıklaştı doktoruma soracağım mutlaka
akovalardan Mekamu kapının önünü gördüğüm yok birde zaten benim evimde hiç çiçek falanda yok durduk yere hapşırıyorum malesef keşke bahar kaynaklı olsa
Yagmurahmet16 Bende hapşırıyorum diyom koronami oldum polenlerden dicem evde poleni nerde bulim kafam allak bullak 😂😂