Deryanin_annesi Nisan ne renk oluyo kizlar? 35+4 doktor muayinesinden geldim sabah biraz kahve lekelenme oldu daha olmadi simdi gece bizde simdi yine kahve renkli lekelenme var. nisan ola bilirmi? Yoksa doktor altdan muayene etdiyi icinmi oluyo acaba?
cansuece Deryanin_annesi doktor alttan muayene ettikten sonra öyle kahverengi akıntı gelirmiş.nişanda pembemsi renk okurmuş genelde .tabi doktorunuza danışırsınız yine.
NeclaAlican Nişan kahve rengi oluyor evet bnde de ilk zaman lar gelmiş ti ben 27. Hafta dayım suan cnm senin doktor neden Altan bakıyor
Deryanin_annesi NeclaAlican ne oldgunu bilmiyorum korkuyorumda doktorumda cevap vermiyo saat gece 2 cnm ben rusyada yasiyorum ve burda hep altdan bakiyolar her doktora gitdiyimde bakiyo
Deryanin_annesi BeyzaGnaydn kahve pembe karisik bi renk,sabahi beklesem bisey olurmu acaba? Bebegim suan hareket ediyo yani sabahda doktordaydim bisey yoktu
Deryanin_annesi cansuece Hediyenaze Eroluntombisi Doktorla konustum muayeneden dolayi ola bilir dedi,korkma dedi fitil soyledi onu kullanicam bide korkma dogum olursada artik 35+4 sun dedi 34 gectik nasilsa dedi
Hediyenaze Nişan pembe oluyor kızlar ilk kızım da hastaneye yatısım yapılmıştı gece o lekeyi gordum ped kullanıyordum suyum geldiği ıcın pembe nisan düştü doğumum ertesi sabah basladı
cansuece Deryanin_annesi iyi bari içinize su serpmiş 😊 hayırlını hayırlı zamanda nasip etsin allahım 😇
Eroluntombisi Deryanin_annesi inşallah olmaz yinede ama internetten okuduğum kadarıyla zaten 36 haftadan itibaren erken doğum sayilmiyormus
Deryanin_annesi Eroluntombisi insAllah,evet hem benim 32 da problemim oldugu icin ciyer gelistirici iynede oldum suan bebegin citerleride acik yani cansuece insAllah