elifkk Kızlarr 3’lü hastane çıkışı sipariş edicem ama 0-3 ay mı 3-6 ay mı Karar veremedim bebeğimin kilosuda iyi gidiyor🤷🏻♀️ Sipariş verenler hangi bedenden aldınız ve rahat giydirdiniz mi?
MelikeAkin elifkk valla kuzum bebegn kilosunne kadar iyi giderse gitsin hastane cikisinda gydrceksen 0 3 aylik alcaksin tabiki bebek 3 6 aylik olcak kadar buyuk dogmuyor kucuccuk bsey doguyor 3 3 bucuk 4 dogsun hadi en fazla
elifkk MelikeAkin teşekkür ederim siz almış mıydınız sayfaya ölçüsünü sordum ürün 42 cm miş küçük geldi gözüme o yüzden 😃
MelikeAkin elifkk cnm 42 cm imkansiz ben zibin takimi falan degil de nevresim takimi uyku seti aldim ck guzel geldi ama hastane cikisi sanmiyorum o kadar olsun bebek zaten daha buyuk doguyor tekrar sorun bence
Melisabkc 42 olması mümkün değil hangi bebek 42 cm doğuyor Allah aşkına 😀 bebekler ileride olacakları boydan bağımsız olarak 48-56 cm arası doğarlar.. 42 cm prematüre olur
elifkk MelikeAkin anladım teşekkür ederim evet bence bi yanlış anlaşılma oldu aldığım kıyafetlerin en küçüğünde zaten 50 cm yazıyor😃
MelikeAkin Ben sordum omuzdan bacaga kadar 42 cm mis yani cocugun komple boyu 50 cm se kiyafet o kadarmis mesela oda normal yenidogan icin ideal kafa boyun degil 😌