Susamms Merhaba, 7 nisanda hamile olduğumu öğrenmiştim hcg 356 cıkmıştı , ıltrasonda görülen biley yoktu 13 nisanda ağrım var diye dr a gittm yine gözükmedi ve kanama yoksa önemli değil olur ağrı dedi ama yinede hem hcg hemde progestron istedi Hcg 2144 olmuş Progestron 9,5 cıktı normal mi bilgisi olan varmı? Haftaya tekrar gidicem inşallah görürüm
KardelenYB Susamms hcg iyi gözükür de progesteron dusuk cıkmıs doktora bence biraz acele git ona göre ilaç verecek çünkü sana ya hap ya iğne yada jel seklıdne benimde düşüktü hemen ilaç verdi çok şükür sıkıntı olmadı
Zezeze Kaç haftalıksınız suanda som adet tarihiniz nedir . Bende sol tarafta kasık bel ve bacakta agrı var doktor olacak dedi ama çok agrı 10 dk iş yapmaya gelemiyorum hemen blrsey olcak gibi agrıyor
Susamms Zezeze 6+3 şuan, bana ağrım için magnezyum verdi bende tuvalet problemide vardı biraz daha iyiyim ağrılarım konusunda rahatlattı
Betulay Bende 11 Nisan’da öğrendim hamile olduğumu 4 haftalık. O gün 337 idi pazartesi 684 çıktı bir daha ölçtürmedik. Ağrılarım oluyor benimde ayni sizin gibi heralde normal hepimizde olduğuna göre. Haftaya salı muayeneye gideceğiz.
Susamms Betulay evet yerleşme ağrısıymış doktor banada kanama ve lekelenme olmadığı sürece korkma dedi🙏🏻
Susamms KardelenYB doktor cok iyi ben sadece ona bakmıyorum dedi sma ben int baktım 11.2 min. Aklıma takıldı benımde pzt günü gideceğim
KardelenYB Susamms tamam benımde öyleydi kananam agrım vs bişi yoktu ama sınırdaydı progesteron hemen jel verdi 10. Haftaydım bırak artık diye yeni söyledi ki başta benim 11.50 iydi o yüzden dedim sen bence ya ara sor ulasabılıyorsan eğer
Seva__sevaaaa Susamms çok saçma dediği şey hamilelikte bütün gerekli hormonlara bakılıp değerlendirilmesi gerek eksik olana ilaç takviyesi yapılıyo. Doktorunuzu değişin mutlaka. Benim başıma geldi kimseye olsun istemem
Susamms Şimdi telefonda görüştüm 5 ve 5 in altında olsaydı sıkıntı dedi oyuzden daha cok erken pazartesi geldiğinde tekrar tahlıl alıp ona göre ilaç veririm dedi🙏🏻İnşallah gerek kalmaz