Sibelgokhan BAKIM 👶bebek losyonu (mustela) 👶bebek yagı ( bioderma) 👶biberon emzik temizleyici 👶leke çıkarıcı (green clean) 👶Ateş ölçer 👶Burun aspiratoru 👶tırnak bakim seti (chicco) 👶banyo termometresi 👶bebek pamuğu 👶bebek bezi (sleepy yenidogan) 👶ıslak mendil(sleepy yenidogan) 👶pişik kremi ( dastini) 👶alt açma 👶fırça ve tarak 👶şampuan(mustela ) 👶sabun (biobaby) 👶deterjan (green clean) TEKSTIL 👶muslin ortu ×4 👶bebek battaniyesi ×4 👶nevresim takımı ×2 👶yatak 👶alez 👶bornoz havlu BEBEK GIYIM 👶4 tane çitcitli uzun kollu body 👶6 tane kısa kollu body 👶bebek şapkası 👶bebek eldiveni 👶tişört 👶pijama (patikli patiksiz) 👶hava alan içlikler 👶çorap 👶10 lu hastane çıkışı 👶kalın askılı body 5 adet 👶ter bezi 👶3 lü 4 lü takımlar 👶tulum BESLENME 👶biberon ( avent ) 👶emzik ikili (avent) 👶emzirme minderi 👶ağız mendili 👶önlük 👶emzik tutacağı 👶biberon emzik temizleme fırçası ARAC-GEREC 👶Ana kucağı 👶bebek arabası (kiwi) 👶anne bebek bakım çantası 👶besik 👶babynest 👶emzirme örtüsü 👶puset ortusu ANNE IHTIYACLARI 👶hamile taytı 👶Tişört 👶Lohusa geceliği 👶Pijama takımı 👶Külot 👶Korse 👶Emzirme sutyeni 👶Emzirme atleti 👶Göğüs ucu koruyucu 👶Lohusa Pedi 👶Göğüs pedi 👶Çatlak kremi 👶Destek yastığı 👶Göğüs pompası 👶Süt saklama gereçleri
Sibelgokhan Sibelgokhan baktıktan sonra üstte kalması için yorum yaparsanız sevinirim.cogu anne soruyor faydalanmalarini istiyorum 🎀🥰
turunculuanne Sibelgokhan aşırı faydalı bir yazı çok sağolun kopyaladım hemen notlarıma temin ettikçe sileceğim ☺️👏🏻
Duyguslabebegi Çok teşekkür ediyorum tam istediğim gibi bir liste olmuş ellerinize sağlık. Hayırla kavuşalım inş ❤️