Tlnckr Ben 12 haftanin içerisindeyim doktorum OMEGA 3 verdi ve vitamin D 3 verdi acaba kullananlariniz varmıdır?
Aygul01 Tlnckr vitamin canim ben kullanmadım banada verdi omega 3. Ben sadece ilk bi 5,6 hafta apikobal ile folik asit kullandım ondan sonda birsey kıllanmak istemedim yan etkisi vardı cunku bende. Kendim takviye etmeye çalıştım.
Mickeylover Tlnckr evet ben 2 ay kullandım son ay bıraktım yeni regula diye bir omega 3 takviyesi verdi doktorum
MelikeAkin Tlnckr kimine folik asit kimine omega3 vitamin olarak veriyorlar her hamileye sadece markalari farkli oluyor vitaminlerin bende elevit kullaniyorum ama hepsinin icerigindeki vitamin ayni apikobaldede omega 3 dede elevit dede digerlerinde iceridigi vitaminler ve degerleri hemen hemen ayni
MelikeAkin Tlnckr ilk zamanlar cok yapiyor yenimi kullanmaya basladiniz cunku icinde birden fazla vitamin takviyesi var bianda alinca bunueye agir geliyor
Aygul01 Tlnckr cok halsizdim yorgundum mide bulantılarım çoktu ama çoğunda ishal kabizlikta yapıyormuş basdonmesi vs bazilerinde hiç birsey yapmıyor,, yani ben kullanmadım o yüzden su an 25 haftamdayim bi problem olmadı çok şükür 😍 detaylıda iyi çıktı ❤️
Gunesaydeniz Bana doktorum i mom vitamin verdi. İçinde bir çok vitamin ve omega3 var eczanelerde bulamadık ama bu ay ocean mummy alacağım onun yerine.
19903 Merhaba ben hamileliğim boyunca hatta daha öncesinde omega3 takviyesine başladım çünkü hiç balık tüketmiyordum diyebilirim. doktorum herhangi bir markayı alabilirsin dedi ama çok fazla ürün var. Ben bu süreçte tüm markaları araştırdım. Ballstad adında Norveçten gelen balık yağı markasına başladım. ezcanede bulamadım internet sayfalarına bakın derim. ekip bana ağır metallerden uzaklaştırılmış olduğuna dair belgeleri de paylaşmıştı. şuan devam etmesem de en kısa sürede tekrar başlamayı düşünüyorum
Aysg Tlnckr doktorum doğal yollardan almamın daha iyi olduğunu söyledi , ilaç takviyesiyle alındığında bebeğe ve anneye gereksiz kilo aldiriyormus, işlenmemiş kuru yemiş ,küçük balik( büyük balık tüketme sakin), yumurta gibi şeyler tüketebilir sin
Beeet Tlnckr ben 3 aylikken basladim innate diye hap 28 haftamda ilave olarak baska bi omega uc verdi kullanmalisiniz
hfg 20 haftalığım bana da bugün verdi doktorum yeni kullanmaya başlıcam vitamin kan ilacı kullanıyordum
Esinymn Bende Omega olarak regenesis max kullanıyorum yan etkisi görmedim ama iştah açıyor diye düşünüyorum 😅
Mickeylover Miskokulum20 yok bana balık yeterli yiyor musunuz dedi bende malesef haftada 1 bile zor dedm o zaman vereyim takviye olsun dedi