gguler Birranne inşallah not aldım alıp denicem. Ilk anneligim de acemiydim ama inşallah ikinci de tedbir benden takdir Allahtan 😁
Birranne lilayda ben son haftalarda icmeye basladimm ve malt icecegide ictim, ise yaradigini dusunuyorum♥️
Birranne Kerime95 benim genetik olarak gobegim yoktu ama annemin israrlari ile korse taktim ama surekli degil cok hafif gobek var suan ama spor yaptikca gecer 👍🏻
Sunay10_ Birranne maşallah ne kadar güzel olmuş Allahım sağlıklı uzun ömürleri olsun yavrunun doktorum 15 kilo aldığım için çok kızdı bana 35 haflalık hamileyim
Birranne Sunay10_ ben son 2 haftada birden bire 4 kilo aldim birazda sis’in etkisi var, bol bol su icin ve hareket etmeye ozen gosterin🥰
Birranne GamzeUgur evet corona virusu sebebi ile hemen eve gonderiyorlar bu siralar. Kendinize cok iyi bakin lutfen 🤗♥️
fatmanurkorkmaz1806 Simgeyanaray benim karnıma bastirmadilar ve benim 2. Günüm daha rahat geçti ve eve gelince insanin üzerinden büyük bir yük kalkıyor o hastane psikolojisi denilen şey sanırım 🥰
Elifaltn Birranne karına neden bastırıyorlar anlamadım sezeryan değil mi bu normal doğum olsa anlatım da benim de plasentam aşlağıda sezeryan olacağım korktum açıkcası
Birranne Elifaltn herkesin deneyimi farkli olabilir belki sizinkine bastirmazlar benimki boyle oldu. Endiselenmeyin. Doktoronuza sorun bastiriyorlar mi diye boylece iciniz rahat eder
Birranne [bilinmeyen] evet corona virusu sebebi ile hemen eve gonderiyorlar bu siralar. Kendinize cok iyi bakin lutfen 🤗♥️