AybarsMomy Cemilef anladım canım ama üzme kendini zayıf bebek doğduktan sonra daha çabuk kilo alıyo genelde. Sağlıkla al inşAllah kucağına. Sen herşey tüketmeye çalışmışsın maden suyu ve çiğ kuruyemiş de dene. Çiğ adem çiğ fındık falan
Eda06 Cemilef bademde bebeğe kilo aldıran kuruyemişlerden canım aklında bulunsun benim kardeşimin eşi doğuma iki haftası varken bebek küçük dedi doktor iki hafta boyunca kefir içti badem ve kuru kayısı yedi bebek 2700 den 3030 a yükseldi 3030 kilo doğdu
canim_oglum Cemilef Hiç kötü düşünme.kardeşim 1.5 kilo doğdu ama öyle hızlı kilo aldıki annemin sütüde gelmedi.Daha hızlı gelişiyor kilosu az olan bebekler.Sadece tutması biraz zor doğsun sütünle bol bol beslersin tosbik olur 😁
canim_oglum Aylaninannesi Bebiş kilo almazsa doktor öneriyor en son çare cici bebeyi falan.Sen sağlıklı beslendikten sonra sadece cici bebe bir şey yapmazki.Ama ekmek pirinç bol tüket üstüne cici bebe olmaz tabi.Ama çoğumuz durduramıyoruz yemeden hele son zamanlar karnımda kurt var sanıyorum habire açlık hissi 😯