Zahide04 Kızlar günaydın, birşey soracağım 12 haftalığız şiddetli şekilde bacak ağrısı çekiyprum 4 gündür bu sıkıntıyı yaşıyan var mı ? Ve yarın konrtolümüz var cinsiyetimiz belli olur mu 😍
Hazalperi Zahide04 valla bizimde haftaya çarşamba kontrol bende öyle bir sıkıntı yok çok şükür çok rahatım senin ki başka birşeyden olabilir canım
AyAkyel Zahide04 canım benim de 12 + 3 bugün 2 Li test için hastaneye gittim bacakları kapalı göstermiyor dedi 13 hafta olunca özel kesin söyler devlet fazla ilgilenmiyor
turunculuanne Zahide04 bebek bacak arasını açarsa cinsiyeti söyleyebilir canım. Bana 11+2 de söylemişti ☺️
Zahide04 Hazalperi bende çok rahat bi hamilelik geçiriyordum canm ama son zamanlarda oldu ebemize sorduk mağnezyum eksikliği kesin dedi normal bi ağrı değil çünkü 😐
Zahide04 AyAkyel bizde özele gidiyoruz canım İnşAllah gösterir içimde öyle bir his var ama göstermeyedebilir dediğin gibi nasip 🧸
Tontinimontin 12+6 benimde benim bazen kasıklarım ağrıyor doktor gaz olabilir dedi ikiliye gittiğimizde bi şey görememişti çünkü insqn gene de tedirgin oluyor
Zahide04 Tontinimontin evet oda çok sıkıntı olur insana bol bol gegirmeye çalış cnm o şekilde rahatlamayı dene
AyAkyel Zahide04 özel hastanedeki doktorlar göstermese bile bekliyor dönmesini sen gene çikolata götür yanında inşallah gösterir 🙏🏻🥰
Tontinimontin Zahide04 ay onu da hiç yapamıyorum yapayım derken midem bulanıyor 😂 normalde midem bulanmaz da, bizimki gittiğimizde küs gibiydi hiç yüzünü göstermedi bize 😔
AyAkyel Hazalperi Gösterirse kesin görürler bende merak ediyorum tez zaman da öğreniriz umarım tabi önce sağlıklı hayırlı evlat olsunlar 🙏🏻
Zahide04 Tontinimontin zamanla alışırsın bende çok tiksinirdim böyle şeylerden ama annelik yaptırıyor😆 İnşAllah gösterir 😊
Tontinimontin Zahide04 bi daha 1 ay sonra gidicez o zaman artık cinsiyeti de Öğreniriz 16 hafta olacak inşallah 🙏 🙏 🙏
Ayten01 Nihall23 11+3 üz bizde haftaya ikili teste gideceğiz gerçekten cinsiyeti belli oluyor mu bu haftalarda 😊
turunculuanne Nihall23 yok valla ben tamamen kontrole gitmiştim cinsiyet konusunu hiç düşünmeden. Zaten o sıralar pek bir şey de yiyemiyordum. Öğrenince de şok oldum 😄