hulyacft85 Herkese merhaba, 5 aylık ikizlere hamileyim. Bebeklerin odasını hazırlamak için fikire ihtiyacım var. Şuan bebeklerin odasında hiç kullanmadığım yatak odamın dolabı var. Sizce yatak odası dolabı bebekler için kullanılır mı. Odaya sadece iki tane beşik almayı düşünüyorum. Ama dolap beni tedirgin etti.@
iremgun hulyacft85 neden olmasın olur tabi. Çok sade geliyorsa sticker alıp dolaba yapistirin olsun bitsin. Ben sade seviyorum gerek görmezdim ve kullanırdım hem 2 bebiş tüm eşyaları da sığar😊
Mrv232 Neden olmasın? İstediğin renge de boyayabilir istediğin modelide uygulayabilirsin daha kullanışlı olur diye düşündüm. Bebişlerin bütün eşyalarını oraya toplamış olursun.
hulyacft85 Mrv232 aslında rengi güzel kırık beyaz sürgülü kapı ve bir tarafında ayna var. Aynen tüm eşyasıda gayet rahat sığar😊 çok haklısın🥰
Kaderag Bence kullanılır mesela dolabın kahveyse kahve beşik beyazsa beyaz beşiklerle tamamlayabilirsin olan şeyleri değerlendir bence zaten ikiz biraz masraflı oluyor 😊
Yagmurahmet16 Bende ikizlere hamileyim yapacagim o da da yüklük yaptirmistim çift kapı sürgülü gardrop olarak ayarlatcam onu bida bida masrafa ne gerek var sizde öyle yapabilirsiniz