FlowerPower BabyThalia benim doğumum Aralık değilde Kasım ortası :) Şu an 9+2 haftalığız 🤗🐣 En son iki hafta sonra gitmiştim doktora kalp atışlarını dinlemek için ve kan, idrar tahlili vermiştik.
lavienrose Benim 16.hafta ama zaman sanki hiççç geçmiyor☹️ Bi de evdeyiz sürekli... inşallah hemen geçer zaman..
BabyThalia FlowerPower ben ilk 6 haftalık gittim, 3 hafta sonra kontrol dedi, o süreçte nelere bakacak merak ettim 🤔
FlowerPower BabyThalia kalp atışını dinleyeceksiniz bebeğiniz 🤗 sizden kan ve idrar tahlili isteyecek. Herşey yolunda ise, 1 ay sonra tekrar gideceksiniz kontrole
FlowerPower [bilinmeyen] ozaman sadece kalp atışını dinleyeceksiniz ve bebişinizi göreceksiniz ☺️ Rabbim tamamına erdirsin inşallah 🤲
FlowerPower [bilinmeyen] ozaman sadece kalp atışını dinleyeceksiniz ve bebişinizi göreceksiniz ☺️ Rabbim tamamına erdirsin inşallah 🤲
BabyThalia Bende bayramdan bir gün önce(12+1) olduğumda yaptırıcam, önceki muayenede dr önerdi ve burda başka bir arkadaş yapıyor diye başkasına sevk etti, ancak yeni ilaçlar (Demir vs.) vereceğini ve kendine uğramamızı da söyledi 🤔