Melk111 Merhaba arkadaşlar hamileligimin 2. Trimesterindeyim 3 sabah uyandığımda kokusuz sari leke ile karşılaşıyorum bu durum sadece sabahlari oluyo iki farklı doktora gittim ikiside farklı şey söyleyip farklı ilaç verdi benimle aynı bu durumu yasan arkadaşlar varsa yardimci olabilir misiniz
Sumay_61 Melk111 Canım benım bazen gelıo bazen gelmio hamile arkadaslarım da aynı dertten müzdarip dr fitil verdi en son onu kullanacagım.. Sende dikkat et mantara dönmeden tedavısıne bak ben mantara çevirdşm maalesef bazen kaşıntı oluo..
Raziye42 Melk111 merhaba canm progestan kullNyr msn ben fitil plarak kullandğm için sarı akıntı oluyr doktorlar normal diyr
Melk111 Sumay_61 banada bi doktor mantar dedi ve krem yazdı kullanıp kullanmamakta tereddüt ediyorum bebeğe bi zararı olurmu ki acaba
Sumay_61 Melk111 canım bebege ne zararı olabılır ki kremin asıl mantar ilerlerse zarar olur ben şimdi fitil aldım 2 tane 3 gün Arayla kullancam 2 kullanımlık dr um da mükemmel bir dr. O ne derse gözüm kapalı yaparım yani..
Melk111 Sumay_61 ilk gebeliğim olduğu için pek bisi bilmiyorum iki doktorda farklı şey söyleyince napacagimi bilemedim