yagmur91 Kızlar merhabalar doktorum smear testi yapmak istedi. Ben istemedim. Onun dışında zorunlu hangi testleri yaptınız.
Yagmurahmet16 8 haftalık hamileyim bu haftalarda bir test yapılmıyor doktorun neden smear istedi enfeksiyon mantar gibi birseyden mi şüphelendi
yagmur91 Yagmurahmet16 smear kadınlardaki rahim ağzı kanseri hastalığı için test. Hep istiyorlar hamilelerden.
Gunsss Smear testini ilk defa duydum 🙄 kalp atışından sonra gebelik rutini denilen kan testleri yapılıyor. Sonuca göre ilaç vitamin desteği veriyor doktor. Mesela bende bugüne kadar hiç olmamıştı tiroid çıktı ve ilaca başladım.
Yagmurahmet16 Yukarda sabitlemişler gebelikte istenen testleri kızlar ni göz atın isterseniz bu haftalarda tsh tahlilleri istiyorlarmış ama ben tedaviyle hamile olduğum için ondan istemedi o zaman doktorum çünkü yaptirmistik bu testleri hamilelikten önce
Gunsss yagmur91 vitamin değerleri kan sayımı tiroidler bildiklerim bunun dışındakileri doktor biliyor sonuçta 😁 5 tüp falan kan vermiştim bide idrar tabi