fatma1993 Merhaba Hanimlar ilk gebeligi olanlar(2 veya 3.de olabilir) doguma dair belirtisi olmayanlar veya olanlar Kendinizde neler gozlemliyorsunuz.? Benim suan hic belirtim yk cocuk suan asagida onu biliyorum karnim bacaklarimi kapatiyor.
Ruhsuz fatma1993 ben de 37 yi bitirmek üzereyim karnım aşırı derecede sertleşiyor hep sağ tarafa toplanıyor, bel ağrım arttı fazla ayakta kalamıyorum
demet35 fatma1993 37+3 sağ tarafta sertleşme sık tuvalet ve gece sancıdan uyuyamama ama baska bişe yok
fatma1993 Ruhsuz benimde sag taraga toplaniyor doktora sormustum ya sirtini ya ayagini koyuyordur dedi😊
demet35 Ha birde midem ve kaburgalarımdaki batmaları saymazsak oğlum öle baskı yapıyor ki kıracam diye:)))
Mehtapca06 Valla benim nts de ağrım çıktı doktor evde takip et sıklaşınca gel dedi bir haftadır tık yok bugün kontrole gidicem dua edin doğurayım çünkü devlet anneme 14 gün izin verdi Ankara’da başka kimsede yok bana bakacak😂
demet35 fatma1993 gece 4,5 kere uyanıyorum canım gündüz ise saat başı desem yeridir ama bazen gidiyorum bişey yok çok az dışarı çıkmaya korkuyorum valla her an altıma kaçırcam diye :( Kusura bakmayın valla açık açık yazdım
demet35 fatma1993 valla anlamadım son günler az hareket etmesi gerekmiyor mu bizimkiler durmuyor yerinde anlamadım:)))
demet35 fatma1993 maşAllah 🧿 hareketli olması iyimiş yaa o zaman herşey yolundaymış doktorum öle dedi:))
EsraOzsusam fatma1993 bende 38+3 dünden beri belimde bir ağrı var ama belirti midir bilemiyorum açılmam vardı zaten cuma kontrol var bakalım :)
fatma1993 demet35 hamileligin utanmasi olmaz ...bende gece 3 kere kalkiyrm usuttugumde daha cok usutmemeye bak bide sanarsin cok sicak ama usutursun idrarar cok cikartir. Gunduz 5 veya 6 kere
demet35 fatma1993 ay yanıyorum ben resmen üşütmüyorum ama ateş basıyor :))) hayırlısıyla gelselerde rahatlasak