F_nur34 Kızlar ben 34+0 dayım. 3 hafta önceye kadar Çamlıca medipol sedef hanıma gidiyordum ama yoğunluğundan dolayı muayenelerim 10 gün falan atmaya başlamıştı en son kontrolümde medivia serpil hanıma geçtim. Serpil hanımda çatı muayenesi ve normal Doğum olan var mı ?
Ozgemak F_nur34 serpil hanım değil ama sema hanıma gidiyorum . 22 haftalığım henüz gerçi ama serpil hanım gece falan doğum olursa gelmiyormuş bilginiz vardır
F_nur34 Evet Sema hanımı da çok beğenen var yakın arkadaşımda kendisinde normal Doğum yaptı ama serpil hanım tecrübe olarak daha donanımlı geldi bana bilemedim. En kötü ihtimalle muayenelerimi serpil hanımda devam edip doğumum gece gelirse Sema hanımın nöbetçi olması İçin dua edicem
Ozgemak F_nur34 sema hanım nöbete kalmıyor. Nöbete dışarıdan ve bence bilgisiz hekimler kalıyor . Sema hanım sadece kendi hastalarının doğumuna geliyor yanii
Ozgemak F_nur34 açıkçası doğum ücreti hakkında bi bilgim yok bi dahaki randevumda öğrenicem bende ama normal doğum 2000 diye hatırlıyorum epidural 500 dü belki mesai dışınada bi 500 derler
F_nur34 Anladım çatı muayenemden sonra normal Doğuma müsaitsin derse doktorum Sema hanıma giderim olmadı
Ozgemak F_nur34 sema hanımda çok tatlı bi doktordur bende ilk serpil hanıma gittim sema hanıma geçtim ikiside çok bilgili ve ilgili doktorlar . Serpil hanıma muayene olduysanız 10 gün içersinde kontrol muayenesi ücretsiz sema hanımlada bi tanışın derim
Susammtanesii F_nur34 doktorun hiç bir sorunum yokken zorla sezeryan yapmak istemesinden dolayı değiştiriyorum 😌
F_nur34 Ozgemak kontrol muayenesinin aynı doktora olmasına gerek yoksa öyle yapıyım en mantıklısı o galiba
F_nur34 Susammtanesii kaçıncı haftadasınız ? İsterseniz bir seferlik başka bir doktora sahan muayene olun belki zaten sezaryen olmanız gereklidir boşuna kendi doktorunuzu bırakmamış olursunuz. Yani her türlü sezaryen olucaksa doktor değiştirmenize değer mi ?
Betyyy Cnm bende Sema hanıma muane oluyorum suan 28 haftalığım çok tatlı bi bayan sadece ulaşmakta zorluk çekiyorum
F_nur34 Betyyy hmmm böyle bir sıkıntı varsa hiç Sema hanıma gözükmemek en iyisidir çünkü kendi medipoldeki doktorumu bu sebepten bıraktım zaten cok memnun olmama rağmen 🤔
Betyyy F_nur34 bilmiyorum yani tam ama ne zaman hastaneyi arasam izinli diyor cep telefonu da yok tek şikayetim bu