Nisaftthl Sol tarafımda bel ve göğsümün altında ağrı var iki gündür geçmedi ve bebekte çok hareketli hiç bir şey fayda etmiyor ağrıya tavsiyesi olan var mı acaba 21 haftalık hamileyim.
Evita Nisaftthl o ağrı ara ara oluyor malesef, magnezyum içiyorum olunca,biraz rahatlatıyor.sırtını sürekli bi yere dayama yumuşak yastığa dayan, pozisyon değiştir, evin içinde yürüyüş yap.
Asel21 Nisaftthl canm bende 27+4 günlüğüm benm de o şekilde oluyordu uyurken biraz yüksek yastık kullan birde bacak arasına koy geçecektir inşallah. Normalde yüksek yastıkta yatmam elyaf olduğu için çok inceliyor onun üzerine de küçük kalpli bir yastğım var onu koydum bacağmın arasına koydum çok şükür göğüs altı kaburga ağrım geçti bi iki haftadır rahat uyuyorum
Kbra3401 Nisaftthl aynı ağrılar bende de var doktor cocuk büyüdüğü için dedi her akşam cekiyorum o ağrıları magnezyum da kullanıyorum ama bana fayda etmiyor
Kbracoskun Karnının buyyklugu nasıl? Benim o haftalarda başladı şuan daha fazla bebek büyüdüğü için oluyor normal yani sırt üstü yaslan uzan dinlenince hafifliyor ya da sol tarafa yat dayanılmaz olursa doktora görün tabi kuzum riske de atma. ☺️
Nisaftthl Son 2-3 haftadır karnım belirginleşti ondan mı acaba ama sol tarafımı hissetmiyorum resmen bebeğin hareketleri de çoğaldı suan halay çekiyo sanki içerde 😏🤪
Kbracoskun Nisaftthl oh oh masallaah 🤩 evet karnın çıktıkça bebek büyüdukce beden zorlanıyor haliyle ben 30 u doldurdum uyku denen bişey kalmadı bu ağrılar yüzünden birde bebeğin hareketi tabi.. gece boyu tekmeliyor yaramaz 😍
Mrvvrm Ben 26da dayanamayıp bunun için dr a ğittiıimde dr bana bebeğn kafası orda oldğu için baskı yapıo dönmesini beklcez dönünce geçer dedi
Nisaftthl Kızlar çok teşekkür ederim tavsiyeler için dediklerinizi uyguladım biraz hafifledi doktorumla da konuşucam inşallah geçer çünkü sabah ağrı sol tarafımda karnımda ve kasıklarım da da vardı çok kötüydü