btlgncr Yasemin00 Benim de 2 haftadır böyle 15 hafta 4 günlük gebeyim. Normal bir durum mu bilmiyorm. Uyuyamiyorum onun için ne yapmam gerekiyor onuda bilmiyorum
Tugba_ilhan btlgncr canım gelebelik kolestazi.olabilir karaciğer enzimleri yükselince oluyor doktoruna danismalisin bence benimde doğuma yakın olmuştu aşırı değildi ama
YesimB Hergün acillerde test yapardım, sürekli soğuk su duş, doktorların verdiği kremler belki 30 tane kullanmışımdğr, anlık iyi geliyor sonrasında yune başlıyordu, benim hamileliğim yazındı7-8nci aylar, göbek açğk evin içinde geziyordum, kaşınıyordu kaşıyordum hem karnım harita gibi oldu yapecek biş yok allah yardım etsin
btlgncr Virüsten doktora kontrolede gidemiyorum artık. Korkuyorum oyuzden en ufak bir değişiklik oldugu zaman. Rabbim yardımcımız olsun hepimizin.. teşekkürler sizlerede😊
Edaliiii Ihmal etme karın ön duvarının aşırı gerilmesi ile başlayan hafif kaşıntı zamanla ürtikere çeviriyor bizzat yaşadım devam ediyor. Ve ilaçlar fayda vermiyor bunun yanında karaciğer enzimleriyle alakalı bir durum olabilir haftanız erken ama yinede buda bir ihtimal tabiki. Aşırı kilo almaktan kaçının lütfen ve korkmayın doktora gidin ilerde basedemeyeceginiz şekilde çoğalacak cunku