Brfn62 Merhaba kızlar .. hassas test yaptım pozitif çıktı çok fazlada akıntım oluyo ve adetim 10 gün gecikti adet gibi sancım oluyo 1 dakika kadar sürüyo ve geçiyo ama hiç lekelenme yani yerleşme kanaması olmadııı..endişelenmelimiyim😌
Rabia95 Brfn62 şükretmelisin, o minicik leke bile insanı o kadar tedirgin ediyor ki.. Maşşalah sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻
Mucizemmm07 Brfn62 endişelenme herkeste olucak diye birşey yok. 10 gün geçtiyse adetin muhtemelen gittiğinde keseyi görürsün ☺️
Nergiiscelik Canım hayırlı olsun her bünye aynı değil herkeste lekelenme olması beklenemez zaten :)) ama bende aynı ağrıları yaşamıştım canım..
Brfn62 Virüs olaylarından dolayı hastahaneye gitmek istemiyorum evde yaptıgım hassas testle yetinebiliyorum şuan hamilelikten bile emin olamıyprum😃
Rabia95 Brfn62 inşallah sağlıkla kucaklarımıza almak nasip olur 🙏🏻 Kalp atışını duyarsın inşallah ♥️🙏🏻
Denizkaplan Brfn62 lekelenme herkeste olacak dye bsey yok ama doktora gıdıp saglıklı gebelıkmı dıye baktırman gerek aksatma