ElifNilMom Kızlar bebek bakım setini hangi marka aldınız Avent alacaktım türkiyede satışı yok🤷🏻♀️ Babyjem wee baby arasında kaldım
Sibelgokhan ElifNilMom ben chicco aldim kullananlar coo memnun ,baya uzun süre kullanabiliyorsun. https://i.imgyukle.com/2020/04/14/QcEtMS.jpg
ElifNilMom Sibelgokhan işte bunda burun aspiratörü ateş ölçer falan yok canım o yüzden chicco almıyorum ben de diğerlerinde dahil
ElifNilMom Aysiscim ya chicco alıcam bakıyorum bakıyorum tam set yok ki canım link atar mısın hep 5 Li var tarak fırça makas törpü damak kaşıyıcısı var pakette burun aspiratörü vs dahil değildi
Aysiscim ElifNilMom benim aldığımda da dahil değil ben sachane.comdan aldım. Burun aspiratörünü ayrı alacağım o yüzden gerek duymadım ☺️
Gozde06 ElifNilMom valla canım açıp bakmadım bende indirime girince alayım dedim inşallah memnun kalırım 🙄😊
Sibelgokhan ElifNilMom burun aspiratoru ayrıda alınabilir, zaten set iceklerindekiler iyi olmuyor genelde ondan ben böyle tercih ettim.
cokkasmabeabi ElifNilMom Chicco koltukaltı ölçer kullaniyorum iki yaş kızıma. Tırnak makası bebedor. Biberon mamajoo kullanıyor. Emzik zaten almadi
iceprincess25 ElifNilMom bn e bebekden babyplus aldımm hatta şu korona yüzünden korkumdan ateş ölçeri evde eşimşe kendim kullanıoz daha bebek doğmadan