Tugba3466 Merheba bayramlar ben bugun tam 7 hatalık gebeyim yarin hastaneye gidicem kalp atisini duymaya inşallah 7 haftalıkken kalp atışını duyabilirmiyiz beni bilgilendirirmisiniz...
Rabia95 Tugba3466 daha önce gittiniz mi? Kese göründü mü? Beta hcgniz kaç çıktı ya da idrar testimi yaptınız🤔😅 çok sordum ama daha önce düşük yaptığım için baya bilgi topladım, geç döllenme değil ise muhtemelen duyulur en kötü vajinalde duyulur 😅
Smaksman Tugba3466 bende bugun gittim 5+6 yim bana 7 haftaliginda gel dedii kalp atisini dinlemek icin kesesi biraz buyusun dedi. Buyuk ihtimalle duyarsin.
Gamze1612 Tugba3466 ay ben duymamıştım 7 hastalıkken doktor senin kalp sesinden bebeğinkini duramıyorum heyecan yapma dedi 🤣🙈
Ebaki Tugba3466 Bn de 7 hafta 2 günlük oldu 6 hafta 3 günlükken gördüm kalp atışlarını inşallah sende görürsün cnm
Gamze1612 Tugba3466 ay ben duymamıştım 7 hastalıkken doktor senin kalp sesinden bebeğinkini duramıyorum heyecan yapma dedi 🤣🙈
Ebaki Busra-0811 kuzummm çok teşekkür ederim sorduğun için ıyim cnm çok şükür sıkıntı yok hariç mide bulantıları oluyo ac kalınca sürekli acıkıyorum başka sıkıntım yok gülüm Rabbim en hayırlı zamanda sana da nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲😘🥰🥰😘
Dilos1645 Tugba3466 5+3 de gitmiştim sadece keseyi görmüştük kalp atışı duyulmamıştı üç gün sonra tekrar gel demişti doktorum 6.haftamda kalp atışını duyduk geç döllenme olduğu halde.geç döllenmede 7 haftalıktan sonra duyulur deniliyorda ona istinaden bunu demek istedim
Eylem02 Ben 7+4 ken gittim kalp atışlarını duydum çok şükür sende duyarsın bende daha yeni gittim, olumsuz düşünme güzel düşün o şekil git😌🤲