Kubraonenn elalce ayyyyyyy kıyamammmm okurken içim cızzz ettiiii.. allahım yardımcımız olsun hepimizin inşallah canım🤲 Sağlıkla kucağına al insallah
Kubraonenn Zehranur58 inşallaah canım valla kalkıp iki iş yapıyorum bisey atıyorum ağzıma bi daha tekrar uzanıyorum bugun 3 tane muz yedim nerdeyse 🤷🏼♀️ Günde yarım litreden fazla süt içiyorum. Doktorum bol bol sıvı tatlı şeyler komposto tarzı şeyler tüket dedi bakalım artık insallah faydası olur bebişime..
Giz4110 Kubraonenn canım tıbbi değil tabii ki ama geri kalan zamanında yalnız soluna yatmaya çalış kan akışı en fazla o zaman sağlanıyor 🥰 ciğer geliştirici oluyorsan Allahın izniyle sıkıntı olmaz sağlıkla gelsin inşallah 😊
Seda5892 [bilinmeyen] ben doğuma kadar kullandım canım her doktor aynı değil ayrıca arkadaşıma 30. Haftada başlandı kan sulandırıcı 35 de doğum yaptı her doktorun tedavisi farklı oluyor 🙄
Seda5892 [bilinmeyen] ben doğuma kadar kullandım canım her doktor aynı değil ayrıca arkadaşıma 30. Haftada başlandı kan sulandırıcı 35 de doğum yaptı her doktorun tedavisi farklı oluyor 🙄