Merve6475 Fundaoktay canım sayısı az spermin en az 15 milyon olması lazım diye biliyorum hareketlilikte çok iyi değil ileri hareketlilik baz alınıyo oda az gibi
Laviniamira Fundaoktay hiç canını sıkma benzerini yasadık.. birkere daha tahlil yaptırın ve eşini olabildiğince sağlıklı beslendir. Keçi boynuzu yedir biz faydasını gördük inşallah sizde görürsünüz 🥰
Sevvde Fundaoktay canim keçiboynuzu kuru yap eşine mutlaka faydası olur ibrahim saracoglundan dinleyebilirisn 🤗canını sıkma hallolur 🙆♀️
Aysenozturk007 Fundaoktay sperm hareketliliği çok az canım sadece %30 doktor daha iyisini söyleyecektir tabi
Fundaoktay Hepinize çok teşekkür ederim 🙏🙏 Aralık ayında eşim sperm düşüklüğü nedeni ile varikosel ameliyatı oldu 3 ay sonra (yani martta ) tekrarlardık bu sefer 4 milyondan 1 milyona düşmüş anlam veremiyorum yaa😢😢😢😢 çok üzgün ve moralim bozuk 😢😢😢 Ne yapabilirim kafam allak bullak çok istiyoruz bebek 🥺🥺🥺
Lazanne Fundaoktay erkekte sperm sayısı 3 ayda 1 kendini yeniler. Düşükte çıkablr yükselebilir de sağlıklı beslenmesi gerekir fındık fıstık ceviz keçiboynuzu falan yedirin
ipeginannesi Fundaoktay bazen ameliyattan sonra önce bi düşüş yaşanabiliyor bildiğim kadarıyla, ama doktora danışmak en iyisi 🙏 varikosel ameliyatı için en iyi sonucu da 6 ay 1 yıl arası diyorlar, gönlünüzü ferah tutun daha çok başındasınız
Lazanne Fundaoktay 1 milyon sperm var %50 hareketsiz, %30 ileri hareketli ve %20 yerinde hareketli sayılar oldukça düşük eğer çocuğunz olmuyosa tüp bebek yaptırın diyecektir doktorlar
ffckizannesi En az 6 aya kadr sonuclari dert etmeyin . Be arkadaslarn sedigi gibi keciboynuzu findik nohut bunlari bolca yedirin ve variskoaelden snea vitamn verdi mi doktorunuz benm esim karnindan birbigne vuruyordu bir vitamin vermisti bir de klomen kullaniyordu ben de bunlarn uzerine sabah aksam aksatmadan keci boynuuzu iceriyordum ki sizin degerlerniz esime gore kat kat iyi esmde tek saglam sperm yoktu hoc sperm cikmiyordu. Ve ben 3 ay olmadan hamile kaldim. Dogal yollarla cok şükür. Sizde iyi arastirin hatta saracoglunu bile arayabilirisniz
Mutluluk09 Canım bozma moralini benzer durum bizde de var sayı olarak sıkıntı yok ama ileri hızlı hareketlimiz sıfır yüzde 17 gibi bir hareketli var o kadar 2 aydır wc multifer diye bir ilaç önerdi doktorumuz. Yanı sıra da keçiboynuzu, aktarlarda bir macun yaptırdık o falan ek gıda olarak veriyorum. Zamanla umuyorum düzelir sıkma canını sonucta canlı spermi var hep öyle moral ver kendine illa bir çözüm bulunur. Bir de ben bişey sorucam kuzum spermiogram test sonuçlarına e nabız üzerinden ulaştıgın görülüyor ya ben nereye baktıysam sonucuna ulaşamadım. İşlem olarak gözüküyor ziyaret kısmında ama sonuc yok yardımcı olabilirsen çok sevinirim☺️
ilyada Eğer beklemek istemiyorsan tüp bebek yaptır canım embriyo oluşması İçin 1adet sperm dahi yeterli beslenme keçiboynuzu ve selenyum ağırlıklı beslenebilir ama bu ay bunları yedi diğer ay arttı gibi bir durum değil malesef uzun vadede biraz artış gösterir maddiyatınız uygunsa tüp bebek en güzeli sizin için 🙏🙏