E_A_ Kızlar gülünce, öksürünce hatta bazen derin derin nefes alıp verince karnım ağrıyo böyle kasıklarım filan. Normal mi yaşayan var mı? Bu arada 30+4 haftalığım
E_A_ İnanmıyorum ya şu kaynana vb postalar kadar ilgi görmüyor. İnsanlar burda fikir bilgi alış verişi için bişeyler paylaşıyor ama kimsenin dikkatini çekmiyor. Çünkü dedikodu yapacak bir başlık yok. Anlayamıyorum insanları 🤷♀️
Gzdnr2113__ E_A_ katılıyorum👎 Canım benimde göbek deliğim ve sag kasıgıma bıcak gibi batıyo gerinemiyorum gülemiyorum 20 haftalık benim😱
E_A_ Gzdnr2113__ göbek deliğim zaten hassaslaştı elim bile değince ağrıyo. Ama bu farklı böyle göbek deliğinin komple çevresi geniş bir alan yani
Mavisim34 Ayni durum bnde hapsrrken ve oksurrkn oluyordu int de bir kac yerdn okuduguma gore kndimi kastigim icin oluyorms. Sennkide ondan olabilr
Mervemm Normal kızlar bende 36 haftaluk hamileyim hamsirmak dahi istemiyordum ozmanlar suan bile coj ağrıyor. Bebek baski yapıyor ve agirlastigi icin okrunce kasinca kendini agri oluyor.
Canan_c Ben 17+4deyim karnım gerilio. Tıka basa yemek yersin de karnının çatlıcak gibi olur benım de oyle oluyo. Çok yemek de yemiyorum. Büyüdükleri için kendilerine yer ayarlıyorlar galiba 😊