Necla28 Arkadaslar geçen günde izmirden doktor tavsiyesi için yazmıştım, cok sağolun yardimci oldunuz ve eşimle dogumu özel hastanede sgk kapsamimizda yapmaya karar verdik özelden prof hocalar ile maddi acidan zorlanacagiz (şansimiza süreç malûm) Fakat 4 boyutlu tarama testi için işinin ehli bir doktor ariyoruz gebeligim bebegim ve plesantam assagida oldugu için riskli o yüzden kanama problemi yaşıyorum bu konuda izmirde iyi bir perinatalog ariyorum sizlerin gittigi yada etrafinizda gidip memnun kalan var ise tavsiyede bulunursaniz çok memnun olurum🙏🙏💞
11ilk Necla28 canim ben gitmiştim karşı yakadaydı gecen ay gittim yeşim bülbül özel muaynanesinde bakiyor 500tl bi ücreti var
Mabel Necla28 Sefa Kelekçiyi önerebilirim park yaşam ofislerinde yeri, mavişehirde. Googledan Aratıp başarılarına bakabilirsin canım doktorum ☺️
[silindi] Necla28 alsancakta hakan kanıt kliniği. hem kadın doğumcu hem yan dal perinatolog özellikle riskli gebeler ilgi alanı. 450 tl fiyatıda çok uygun çok tatlı dilli bilgili bi doktor bir sürü resim ve flashta görüntü veriyo ben çok memnun kaldım
gulaykr Benim doktorum Prof. Dr. Serkan güçlü perinatolog iyi bir doktordur. Tınaztepe hastanesinin karşısında muayenehanesi 👍
Gozde2549 Bayraklıda Mert kazandı Prof doktor çok iyi ve çok güzel anlatıyor nakit 450 tl kart 500 tl ama ben çok memnun kaldım ben onu tavsiye ediyorum. Sağlıkla al kucağına bebişini canım
Gmze23 Ben alsancak mr gittim harika bi işlem yapmışlar sen uzanıyorsun tavandan izliyorsun bebeği ☺️ 200 lira fiyatıda ve yorumlarını okuyabilirsiniz gerçekten temiz düzgün bi yer bekleme odasına alıyorlar seni ordan çağırıyorlar alıp götürüyorlar. Doktor herşeyini anlattı bana ve güzel bi ekrandı tavsiye ederim doktor farketmiyor hepsi iyiydi