Sldtrz Kızlar merhaba 35+4 günlük hamileyim aşırı derece mide yanması yaşıyorum ve maden suyu iyi geliyo tüketen varmı aranızda kaçtane tüketiyosunuz günde
turunculuanne Sldtrz ben içiyorum bana da iyi geliyor. İçine hafif limon da sıkıyorum hatta. Günde 1 tane içiyorum şu an her gün olmasa da
Mehriban94 Sldtrz hamile olmadan önceden de her gün 2/3 tüketirdim hamile kaldim hiç birakmadim her gün 2 tane rahat içiyorum hatta bir yerde zararsiz ve faydali oldugunu okudum
Aygul01 Sldtrz ben ilk günden beri her gün içiyorum 😍 ilk 3,4 ay hele gunde 2,3 tane içtiğim oluyordu. Maden suyu iyidir ve sağlıklıdır. Bunca hafta içmediğin hata😋 İc bisey olmaz 💕
Ceylann12 Sldtrz sade mi içiyorsunuz ben genelde limonlu yada vişneli çilekli maden suyu alıyorum çünkü sade içemiyorum
halime21 Ceylann12 bende meyveli tüketiyordum ama doktor içme sade al limon veya portakal sık içine dedi
Nergiiscelik Sade içiyorum ben başından beri doktorum 2 tane bile içebilirsin dedi hem mide yanmama iyi geldi hemde bebeğe kilo aldırdığı söyleniyor bebişimin kilosu da iyi çok şükür ben Bi sıkıntı yasamadım hiç:)
matrushka Nergiiscelik Aa şaşırdım kilo mu aldırıyor. Bayılırım maden suyuna her gün bir tane en az vazgeçilmezim oldu hamilelikte. Bebeğimin de kilosu önde acaba ondan mıdır
Mmmerve123 Genelde günde 1 tane içiyorum istisnasız ama bazen çok kötü olduğumda 2,3 oluyor. Bende aynı soru için post açıcaktım 😂😂 iyi oldu bu post
Nergiiscelik matrushka olabilir canım içinde mineral magnezyum filan barındırıyor bende çok seviyorum keyiften bile içiyorum yani :)
Zeynepekr Bende çok severek içiyorum ama günde bir tane ile sınırlıyorum kendimi aslında içsem daha fazla içerim de korkuyorum midem delinir diye . Fazla tüketmek zararlı değil mi mideye ?