hazaly Ayrıntılı ultrasonda bebeğimle ilgili hiçbir bilgiyi öğrenemedim siz neler yaptınız bana fotoğraf bile vermedi ve çok üzgünüm
Ltbumt hazaly ne demek öğrenemedim ücretli özelde mi çektirdin bütün ölçümlerini tek tek söylemesi lazımdı canım
Ahsenn031013 hazaly detaylıda zaten resim verilmez canım doktor sana detaylı dırumunu anlatarak bakar en son rapor verir
Zuhraa hazaly canim bende ultrason resmi almadim detaylida rapor veriyor. Ama doktor herseyi anlatmıştı bak kalbi beyni parmaklari falan gostere gostere anlatti saglikli bebegin dedi. Hic mi birsey demedi
Aygul01 Ahsenn031013 ne demem vermez. Hem fotoğraf hemde cd veriliyor raporda ayretten takip eden doktora veriyor ☺️
Deletedmom138 Ahsenn031013 devlette vermiyorlarmış klinikte bir sürü resim veriyor istediğin kadar çektir ☺️
hazaly Zuhraa anlatamadı işte beni üzen noktada bu oldu devlette gittiğim doktorum çok iyiydi ben sormadan herşeyi anlatıyodu
Ceydaackgz hazaly nasıl ya 🙄 ben de özele gittim raporumu da cd mi de verdi bir de bebeğin çok güzel fotoğraflarını çekti bir sürü yakaladıkça onları da verdi. Vermeleri gerekiyor öle saçma şey mi olurmuş😡
Rabiakk hazaly üniversitede öyle malesef vermiyorlar gişen arkadaşıma da vermemişlerdi biz randevu bşle alamadık virüsten dolayı özeler gidiyordum zaten oraya yaptırıcam CD renkli ultrason resimlerini falan veriyorlar ama üniversite malesef
Tstnptt hazaly bende ünv gitmeyi düşünüyordumm bunu söylediğiniz iyi oldu riske atmayım bir kere olacak şey özele gidiyim bari imkanın varsa için rahat etmediyse vakti geçmeden sende git istersen özele canmm
Zuhraa hazaly hmm kendi doktorun olabilirde detayli ultrasondakiler.belki devlette anlatmiyor olabilir. Canim. Ben ozelde yaptirdim
Rabiakk hazaly istersen bş sor arayıp sonuçta o hafta içindesin neden olmasın en azından bilgin olur yaptırmak istersen tabi